Sunday, August 17, 2014

Valkoinen t-paita

Minusta valkoinen t-paita kuuluu ehdottomasti vaatekaapin peruspilareihin! Moni kokee tämän perus valkoisen t-paidan hyvinkin tylsäksi,  kun taas minä koen sen todella monikäyttöiseksi nimenomaan kaiken yksinkertaisuudensa vuoksi. Valkoinen t-paita kun käy ihan sellaisenaan farkkujen kaverina kuin myös tämän päälle on helppo heittää bleiseri tai neuletakki. Olen ostanut tämän t-paidan Espritin Collectionin helmikuun mallistosta, ja erittäin mielelläni olisin kotiuttanut tämän samaisen t-paidan myös harmaassakin sävyssä. Kauniisti laskeutuva, sopiva kaula-aukko, oikean pituiset hihat, eikä liian kireä. Täydellinen perusvaate arjen askareihin! 

 Elokuu-2014 027  
Kuuluuko tämä samainen vaatekappale mahdollisesti myös sinun vaatekaappisi peruspilareihin? :)

4 comments:

 1. Tällaiset peruspuserot ovat mullakin juuri niitä vaatekaapin kulmakiviä! Itse olen tässä yrittänyt etsiä tavallista V-aukkoista T-paitaa, joka olisi joko täysin puuvillaa tai pellavaa. Yllättävän haasteellista, mutta etsinnät jatkuu. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on kolme puuvillaista t-paitaa Espritin Edc:n valikoimasta, ja nimenomaan v-aukkoisia. Olen käyttänyt niitä tuhottoman paljon, eivätkä ole menneet miksikään. En tiedä ovatko ne juuri sinun mieleesi, mutta tässä linkki kyseisistä teeppareista: http://www.esprit.fi/naiset-edc/t-paidat-topit/basics/essential-v-t-paita-994CC1K905_001

   Delete
 2. Itse liputan kyllä harmaan teepparin nimeen! Valkoinen on kyllä yksi suosikki värini puseroissa mutta koen harmaan parempana värinä itselleni tyköistuvissa t-paidoissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmaa t-paita on myös erittäin hyvä vaihtoehto ainaisen valkoisen rinnalle. :) Mistä muuten sinä olet ostanut t-paitasi? :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥