Saturday, August 30, 2014

Hattu

Hattuihin ei voi olla tällä hetkellä törmäämättä. Tästä asusteesta puhutaan paljon blogeissa että lehdissä. Sekä tällä hetkellä ei taida olla ainuttakaan vaateketjua ketä ei tarjoaisi jos jonkinlaista hattua kuluttajalleen. Enkä kyllä yhtään ihmettele syytä! Onhan tämä asuste kuitenkin todella tyylikäs sekä ennen kaikkea oikea klassikko. Itseltäni löytyy parikin erilaista hattua. Toinen on hyvinkin näyttävä, ainakin omasta mielestäni kun taas tämä toinen on aavistuksen rauhallisempi ilmeeltään josko näin voi sanoa. :)

Elokuu-2014 001

Elokuu-2014 004

Valitettavasti kuitenkin molempien hattujen kanssa on  käynyt niin, että en ole tohtinut lähteä näiden kanssa ulos. En tiedä mikä saa minut joka kerta perääntymään peilin edessä!? Pelkäänkö sitten hatun herättävän liikaa huomiota, vai enkö sittenkään ole vain hattutyttö? Mene ja tiedä. Toinen toistaan inspiroivia asukokonaisuuksia olen kyllä bongannut viime päivinä, joten inspiraatiosta nimenomaan ei ainakaan olisi puute. :) 

Ehkäpä sitä pitäisi vaan rohkaistua tämän asusteen kanssa. Jos aamulla sitä pukisi yllensä niitä vaatekaapin kulmakiviä, ja maustaisikin asukokonaisuutta korujen sijaan vuorostaan hatulla!?

6 comments:

 1. Krhm, tällaista hattua kutsutaan huopahatuksi eikä villahatuksi. Kumpainenkin hattusi on sileää huopaa, se on miltei ainoa materiaali näissä tehdashatuissa. Silloin vielä, kun modistit väänsivät käsin hattuja teelmistä, oli huopia, mista valita. Oma suosikkini on felbi, sellainen samettisen tuntuinen, pystynukkainen.

  Minulla on turkishattuja, jotka on vähällä käytöllä lauhojen talvien vuoksi. Noh tietysti on vähän pelkoakin, että joku spreijaa metrossa. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hattu. huopahattu, huopainen villahattu, lierihattu, villahattu. Rakkaalla lapsella taitaa olla monta nimeä ympäri Suomea. :) Ja voi kun itsekkin pääsisi joskus ihan sovittelemaan nimenomaan itse hattutyöläisten kädenjälkeä, varmasti huima ero näihin tehtaan tuotoksiin. :)

   Wau, turkishattuja. Kuulemani mukaan ne pitävät kyllä huolen että pää ei pääse paleltumaan? Sujautat sitten vaikka metrossa hatun siksi aikaan laukkuun, kuhan vain pääset ulkoiluttamaan niitä. :)

   Delete
 2. Upeita hattuja! Mulla on ns talvihattu, josta tykkään mutta se sähköistää hiuksia melkoisesti..

  ReplyDelete
  Replies
  1. En muista mistä olen aikoinaan tämän vinkin kuullut, mutta hiuslakkaa kannattaa suihkauttaa hiuksiin ja levitä kevyesti käsillä. Tämän pitäisi kuulemma tehota sähköiseen tukkaan. :)

   Delete
 3. Hatut ovat kovin kauniita, mutta totta tuokin, kovin harvoin lähtee hattu päässä ulos. Ellei se tietysti ole pipo ja pakkanen sen mukainen, että pipolle on tarvetta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, tosin tämäkin pelkästään asia mihin pitäisi vain totutella itsensä. :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥