Tuesday, September 16, 2014

Hiukset

Olen aina kuulunut siihen ryhmään ketä on pessyt hiuksensa päivittäin, ja mieluiten pesun olen halunnut suorittaa aamuisin. Kaikkihan kuitenkin tietävät että tämä jos mikä kuluttaa tukkaa todenteolla, sekä se päänahkakin tottuu tähän tietysti nopealla rasvoittumisella.  Asia on nyt kuitenkin niin että olen päättänyt tehdä muutoksen tähän vanhaan huonoon tapaani. Haluan ehdottomasti saada pidennettyä hiustenpesuväliä. Sillä tämä joka päiväinen hiustenpesu on valitettavasti kuluttanut hiuksiani. Omilta kohdin tämä näkyi latvoissa. Kävin viime viikolla kampaajalla värjäyttämässä että leikkauttamassa hiukseni, samalla Tigin tuotteet saivat jäädä myös kaupan hyllylle, ja otin kokeiluuni Flown palashamppoon jonka kaveriksi hankin vielä kehäkukanhoitoaineen.

Syyskuu-2014 009


Flown tuotekuvaus: "Flown palashamppoo sopii normaaleille ja rasvoittuville hiuksille. Sisältää talineritystä tasapainottavaa teepuuöljyä ja hiuspohjaa sekä ihoa puhdistavia rosmariinin sekä piparmintun yrttejä. Pesee puhtaaksi tehokkaasti ja pidentää pesukertojen väliä. Kokeile myös päänahan ongelmille. Ryhdistää ja tekee hiukset ilmaviksi ja kiiltäviksi.
Kätevä vaihtoehto nestemäisille muovipulloissa oleville shampoille. Saippuapohjainen shampoopala on täysin ekologinen, se on tehty luomu kasviöljyistä, - yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä. Siitä ei jää muovipulloa jätteeksi.
Kun alat pestä hiuksiasi tällä palashampoolla, voivat ne tuntua aluksi pesun jälkeen hieman tahmeilta, mutta tämä reaktio häviää kun jatkat tuotteen käyttöä. Anna siis shampoolle ja hiuksillesi aikaa puhdistua kemikaaleista. Tämä vie aikaa noin 1-10 pesukertaa."

Syyskuu-2014 014

Olen nyt kahdesti pessyt hiukseni tällä palashamppoolla, ja minua tuo tahmaisuus ei ole juurikaan haitannut. Hiusten kuivuessa tämä ilmiö ns. katoaa, ja hiuksista todellakin tulevat kuohkeammat sekä ryhdikkäämmät. 


Ette arvaakkaan kuinka tyytyväinen olen ollut näiden kahden pesukertojen jälkeen. :) Nyt vielä toivon että näiden avulla saan pidennettyä sitä pesuväliä sekä ennen kaikkea vaikutus olisi positiivinen pidemmällä aikavälillä. Terveet elivoimaiset hiukset kun ovat aina olleet minulle kaikki kaikessa, ja tuo kampaajalla menetetty hiusten pituus suretti kyllä aavistuksen verran...


Oletko sinä kokeillut näitä Flown tuotteita? Piditkö? :)

6 comments:

 1. Tuo Flow kosmetiikan kehäkukkahoitoaine on yksi ehdottomista suosikeistani hiustenhoidossa! Se imeytyy hiuksiin todella hyvin tekemättä niistä tahmaisia tai rasvaisen näköisiä. Samalta merkiltä löytyy myös monia muita onnistuneita tuotteita, joista yksi mainitsemin arvoinen on esimerkiksi merilevä-kasvosaippua. :)

  Olen kirjoitellut kehäkukkahoitoaineesta omani blogini puolelle joitain kuukausia sitten, jos haluat käydä lukaisemassa:
  http://lifetastesgood-nanne.blogspot.fi/2014/03/kertaheitolla-hiustehoitosuosiksi-eika.html . :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei, kiitos Nanne tiedosta. Tarvitseekin jatkaa tutustumista heidän muihinkin tuotteisiin! Tosin taidankin tästä heti seuraavaksi suunnistaa lukemaan sinun postauksesi tämän hoitoaineen suhteen, sillä tällä hetkellä erityisesti muiden kokemukset kiinnostavat kovasti näiden shamppoiden suhteen. :)

   Delete
 2. Oon kokeillut tuota palashampoota, mutta jotenkin tuntui, että hiukset ei tulleet kunnolla puhtaiksi ja hylkäsin sen aika nopeasti. Shampoo on kuitenkin vielä tallessa ja tästä tulikin mieleen, että sitä voisi kokeilla uudestaan, jos nyt jaksaisin totutella siihen vähän pidempään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, musta tuntuu että tämän palashamppoon kanssa saa olla kyllä aika sinnikäs. Itse oon nyt pessyt neljästi tämän kanssa tämä tahmaisuus on alkanut pikkasen, siis aivan hitusen ehkä katoamaan!? Toki mene ja tiedä. Voi olla että minäkin vaan kuvittelen. :)

   Delete
 3. Mulla oli aikaisemmin sama ongelma kuin sulla: pesin hiuksia liikaa, joka päivä! Ostin palashampoon blondeille hiuksille. Hiukset tuntuivat toooodella lähmäisiltä ensimmäisten kahden viikon ajan kun käytin palashampoota. Joinain päivinä jouduin pesemään hiukset jopa kaksi kertaa, hoitoaineena käytin etikkahuuhdetta. En kuitenkaan halunnut luovuttaa ja siirtyä takaisin tavalliseen shampoohon. Hiusten auki pitäminen ei tullut kuulonkaan, ainut kampaus oli tiukka nuttura tai ponnari, sillä sai vähän peitettyä "rasvaisutta". Päätin vaihtaa blondeille hiuksille tarkoitetun palan rasvoittuville hiuksille tarkoitettuun. Johan alkoi hiuksetkin näyttämään paremmilta. Silti n. kahden kuukauden käytönkään jälkeen hiukset eivät tuntuneet ilmavan puhtailta. Pesukerrat olin kuitenkin saanut tässä parin kuun aikana tiputettua pariin kertaan viikossa! Päätin luopua palashampoosta, ei ollut mun juttu. Nykyään käytön vain silikonittomia ja ekologisia shampoita ja hoitoiaineita ja pesen hiukset kaksi kertaa viikossa. Eli kyllä palashampoossa on omat hyvät ja huonot puolet, itse pääsin sillä liiasta pesemisestä eroon. :) tänä päivänä hiukset voivat paremmin kuin koskaan. Sinkki tabletit ovat auttaneet siihen, ettei hiuksia lähde enää läheskään yhtä paljon kuin ennen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos tuhannesti anonyymi kommentista, ihana kuulla muiden kokemuksia! :)) Mä en aijo myöskään antaa periksi, vähintään haluan kokeilla tätä kuukauden pari(kin). ? Mitä shamppoota/hoitoainetta käytät nykyään, jos saan kysyä? Itse myös olen tullut siihen päätöksen, että jos en saa tästä shamppoosta elinikäistä kaveria niin sitten ehdottomasti ainakin ns. tavallisten shamppoidein suhteen haluan olla todella tarkka jatkossa.

   Ja kuten sanottu, niin kovasti ainakin toivon että pääsisin liiasta pesemisestä ainakin eroon kuten sinäkin. :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥