Saturday, September 6, 2014

Syyskuu-2014 005

Viime vuonna kun Armani lanseerasi Si-tuoksunsa markkinoille menetin oitis sydämeni! "Tyylikkään intenssiivinen & pehmeän sensuellinen vanilja, täydellinen tasapaino voimaa ja herkyyttä. " ♥, sanon minä. Minusta tämä tuoksu ehdottomasti kuuluu syksyyn, tuoksu joka sopii niin arkeen että juhlaan. 

Syyskuu-2014 006

Talven loppuvaiheessa huomasin että minulla ei ollut enään jäljellä tästä tuoksusta kuin tyhjä pullo. Ja nyt kun syksy jälleen taas koitti, tiesin että nyt olisi aika lähteä toiselle kierrokselle. Juttelin viime viikolla asiasta kummitätini kanssa, sillä tiesin että hän olisi lähdössä lähitulevaisuudessa laivalle, joten päätin esittää hänelle pienen toivomuksen.  :)


Taidankin jo tänään korkata tämän uuden tulokkaan. Tänään kun juhlitaan liikkeessä  viikonlopunavajaisia, sekä illalla onkin vuorostaan luvassa  ystävämme 3-kymppiset. Joten tämä jos mikä tuoksu sopii vallanmainiosti tämän päivän rientoihin. :)

Syyskuu-2014 002

Mukavaa lauantaita! :)

4 comments:

 1. Kuullostaa ihanalta! Oon ajatellut pyytäväni tänä vuonna joulupukilta jonkin tuoksun, pitääkin haistella sua kun nähdään! :) Mahtavaa päivää, huomiseen <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, emännällä taisi olla sen verran hoppu eilen kun nuuhkuttamiset jäi. ;) Jos suinkin näet tätä jossain niin suosittelen testailemaan, on ainakin omaan mieleeni aewan ihana tuoksu. :))

   Kiitos vielä eilisestä, ja loppuviikkoon. <3

   Delete
 2. Minä haikailin sen uudemman version perään tästä, talvelle. Kun tämä se minut kevät- ja kesätuoksuni oli :)

  ReplyDelete
 3. Hei mä myös bongasin lehdestä tämän uuden version!!! Aivan pakko päästä testailemaan sitäkin. :D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥