Friday, October 24, 2014

Instagram Snapshots

Edellisestä Instagram katsauksesta onkin täällä blogin puolella vierähtänyt tovi jos toinen, joten tässä muutamia satunnaisia kuvia syksyn varrelta :)

Desktop32

1. Yhteinen vapaapäivä tyttöjen kanssa alkoi perinteisesti aamukahvien parissa, ja tietysti nautimme nämä Starbucksissa. 2. Helsingissä kun oltiin niin tietystihän sitä piti päästä mallailemaan laukkuja. 3. Yllätyksellinen lauantai,kirjeitä sekä ruusuja.  4. Suvun uusin tulokas.

Desktop46

5. Jälleen Tanskassa ostopäivillä, ja päivän tietysti kruunasi Cafe Latte. 6. Syksy, ja suloinen sunnuntai. 7. Sateisina syyspäivinä Hunterit pitävät huolen etteivät jalat pääse kastumaan. 7. Uusin laukkutulokas sekä päivän asu.

Instagramista minut löytää nimimerkillä @Elissabetes! Oletko sinä instassa? Olisi kiva päästä katselemaan teidänkin profiilejanne :)Iikk... Huomenna onkin luvassa pikkaisen erilainen lauantai, sillä olen suuntaamassa ystäväni kanssa  Indiedays Inspiration Day:hin. Pienimuotoista asukriisiä  on havaittavissa, sillä en ole yhtään kerennyt miettimään kuluneen viikonaikana huomista asua, joten tänään töiden jälkeen taidankin varata hyvän ajan vaatehuoneen edessä. ;)

2 comments:

  1. Kauniita kuvia, insta on kyllä niin kätevä kun voi vaan näpsäistä kuvan silloin ja toisen tälöin ja jakaa ne samalla kun on liikenteessä :)

    Nähdään parin tunnin päästä kaunokainen <3

    ReplyDelete
  2. Senpä takia se insta onkin niin koukuttava. Olit sitten missä tahansa, tai mitä tekemässä niin kuvan lisääminen onnistuu hetkessä, sekä ystävienkin sen hetkiset tekemiset on myös nähtävissä. 😊 Kiitos hei eilisestä, niin avusta että seurasta. <3

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥