Saturday, October 18, 2014

Makuuhuone

Kotipostauksia en ole juurikaan toteutella täällä blogin puolella todella pitkään aikaan, enkä oikein tiedä miksi. Sillä rakastan kuitenkin itse muiden blogeissa ihastella kauniisti sisustettuja koteja. Eilen siivouksen jäljiltä päätin kuitenkin pikkaisen kuvata meidän kotia, tai oikeastaan meidän makuuhuonetta. Syynä taisi olla tuo kaunis syyssää, aurinko kun kivasti paistoi iltapäivästä ikkunoista sisään. :) 

Valkoista, pähkinänruskeaa sekä aavistuksen hiekkaa. Nämä ovat yläkertamme päävärit. Yläkerran kaksi päätyseinämää ovat tosiaan hiekan sävyisiä, mutta muuten seinät sekä katto ovat valkoisia, ja vuorostaan puulattia että kattoparrut ovat maalattu pähkinänruskealla. 


Lokakuu-2014 140

Lokakuu-2014 146

Minusta edullisin ja helpoin tapa luoda huoneeseen uutta ilmettä on tekstiilien avulla. Joulunkaan kun ei ole enään kauhean pitkä aika, ajattelin talvista ilmettä luoda makuhuoneeseen nimenomaan tyynyillä, sekä sängyn jalkopäätyyn toivoisin löytäväni jonkun kauniin viltin. Tekstiileillä kun pystyy ihan hirveästi vaikuttamaan huoneen kokonaisilmeeseen.  Voisinkin koittaa väsätä tästä  ihan oman postauksensa ajatellen joulua sekä meidän makuuhuonetta. :)

Lokakuu-2014 151

Siinäpä muutama otos meidän makuhuoneesta. :) Mitäs sielä tykättiin postauksessa?

8 comments:

 1. Oi kun kauniin ja rauhallisen näköistä teillä. Tuo arkku on aivan ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Satu! Olemme itseasiassa saaneet tuon arkun kolmisen vuotta sitten (!?) lahjaksi puolisoni veljen perheeltä kun he ostivat omakotitalon, ja tuolloin oston yhteydessä tuli muutamia aarteita vuosien takaa. :)

   Delete
 2. Tykkään kovasti lukea muiden blogeista sisustusjuttuja, mutta jostain kumman syystä en niitä itse osaa tehdä, vaikka tahtoa ja halua löytyisi. Tosi kaunis teidän makuuhuone <3 Olen ajatellut laittaa omaa makkaria uuteen kuosiin viimeistään ensi keväänä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin jotkut aihealueet tuntuvat vaan vähän vieraammilta kuin toiset kun postauksia lähtee suunnittelemaan, mutta ehkäpä tähänkin voisi tottua kun vaan muutaman kerran toteuttais vastaavia sisustuspostauksia. Olisi kyllä kiva päästä kurkistamaan myös sinuunkin kotiisi. :)

   Delete
 3. Teillä on aivan ihana makuuhuone!! :) Sisustusjuttuja on kiva lukea blogeista, joten niitä ehdottomasti lisää!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Alexandra, ja kiva kuulla että täällä ollaan tykätty postauksesta! Ehdottomasti koittelen siis toteutella näitä jatkossakin.:))

   Delete
 4. Oi, tuo vaaleanpunainen sisustustyyny on aivan ihana! :) Ja kokonaisuus muutenkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tiinahenrietta, ja ennen kaikkea ihana kuulla että olette kaikki tykänneet tästä postauksesta. Ehkäpä uskallan jatkossakin enemmän toteuttaa sisustuspostauksia. :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥