Sunday, October 5, 2014

Onni on

Lokakuu-2014 048

Perhe sekä ystävä Kulunut viikko on ollut todella kiireinen, ja kaiken tämän kiireen keskellä olen jopa kerennyt itse sairastelemaan todella pitkästä aikaan. En tiedä mistä tämä johtui, mutta verenpaineeni on ollut todella alhainen. Tämä on tietysti näkynyt pahoinvointina sekä valtavana väsymyksenä ennen kaikkea. Onneksi perhe että ystävät ovat olleet visusti lähellä. Nyt loppuviikkoa kohden lukemat ovat kuitenkin palanneet jo ihan ok lukemiin, ja loppuviikkoa kohden hymy että onnenkyyneleet ovat ikävästä alkuviikosta huolimatta ottaneet otteen minusta. Kälyni sekä yksi parhaista ystävistäni synnyttivät esikoisensa peräkkäisinä päivinä maailmaan.

Ja ehdottomasti tämän viikonlopun kruunasi oma puolisoni. Mieheni oli järjestänyt selkäni takana todella upean vuosipäivän meille. Lauantai- aamuni alkoi kirjeellä sekä kukkasella, ja pitkin päivää sainkin nauttia toisesta, kolmannesta, neljännestä kirjeestä että kukkasesta. Jokainen kirje antoi oman vihjeensä että rakkauden tunnustuksen, ja jokainen kaunis sana johdattivat minut hänen syliinsä. En voi edes sanoin kuvailla kuinka onnellinen olen, sekä ennen kaikkea kiitollinen kaikesta. :`)


Lokakuu-2014 054

Miten sinun viikonloppusi on sujunut? :) Suloista sunnuntaita! 

2 comments:

  1. Itseasiassa vähän samoissa merkeissä. Sain todistaa muutaman muun ystävän kanssa kahden rakkaan ja tärkeän ystävän kihlautumista. Siinä ei tainnut olla silmät kuivina kenelläkään :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooi, tuollaiset hetket ovat unohtamattomia. Ihanaa, kun olette saaneet olleet mukana luomassa ikimuistoisia muistoja kihlaparin kanssa. :)

      Delete

Kiitos kommentistasi. ♥