Friday, October 3, 2014

Perheen lisäystä

Kyllä,laukkuperheeni kasvoi jälleen uudella tulokkaalla ja voi vitsit kuinka iloinen olenkaan tästä kaunottaresta! :)

Lokakuu-2014 003


 Muistatteko kun kesällä kirjoittelin että seuraava laukku hankinta tulisi ehdottomasti olemaan Mulberryn Bayswater!? No, viimeiset pari kuukautta olen koittanut saada käsiini bayssiä, mutta tuloksetta! Second Hand hankinnoissa kun saa olla todella tarkka monenkin asian suhteen. Muutamia varteenotettavia yksilöitä on tullutkin huudettua, mutta joka kerta olen jäänyt nuolemaan näppejäni. Bayswaterin hankintaa on ylipäätänsä hankaloittanut tämä oakin sävy. Tämän värin ansiosta kun laukun vointi näkyy todella hyvin, enkä missään nimessä halua kätösiini puhki kulutettua yksilöä. Yhtenä päivänä päätin kuitenkin lähteä kartoittamaan Pradan että Yves Saint Laurent:in tarjontaa, ja mielessäni oli pelkistetty musta laukku. Ja eipä aikaakaan kun eteeni tupsahti tämä Ysl Chyc Cabas.

Lokakuu-2014 001


Laukku on vuoden vanha, ja todella hyvässä kunnossa. Myyjän tarkat kuvat saivat melko hyvin kerrottua laukun tämän hetkisen voinnin, sekä pyytämäni lisäkuvat selkeyttivät entisestään ostopäätöstäni. Lisäksi laukun mukana tuli kaikki asianmukaiset kuititkin. Postitus tapahtui nopeasti, ja eipä mennyt aikaakaan kun olin postissa tärisevin käsin availemassa pakettiani. 


Lokakuu-2014 005


Ja niin sitä jälleen iloitaan onnistuneesta Second Hand- kaupasta. :)

13 comments:

 1. Siis WAU!!!!! <3 En tajua miten aina onnistut tekemään näitä löytäjä?! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan näissä aina oma työnsä, ja erityisesti riskinsä. Mutta, kuten sanottu niin onneksi tähän asti kaikki kaupat ovat sujuneet todella mallikkaasti. :)

   Ihanaa viikonloppua Anne<3

   Delete
 2. Oi mikä ihana löytö! Todellinen kaunotar, onnea upeasta voitosta :)

  ReplyDelete
 3. Voi se on kaunis <3 <3 Varmasti viihtyy sun käsivarrella pitkään :)

  Itsekin kannatan noita second hand - kaupoja tämmöisissä kalliimmissa jutuissa. En tosin ole ollenkaan perehtynyt asiaan niin, että voisin itse ostaa mitään kallista laukkua keneltäkään. Olisin varmaan vielä laukun saadessani ihan varma, että petkutettu on :D Kuitiska taitaa kuitenkin selvitä se tärkein.
  Mitä kautta yleensä katselet näitä kaunokaisia? <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin onhan näissä aina se oma riskinsä... Kyllä sitä viimeistään postissa nousee aina pieni pala kurkkuun kun pakettia availee. :D Onneksi kuitenkin työt Ebayn maailmassa tähän asti ovat korvanneet sen kovan aherruksen että vaivannäön. :)

   Ihanaa viikonloppua muru<3

   Delete
 4. Ihana, näyttää todelliselta tilaihmeeltä 8)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tilaihme tää todellakin on, ja juuri sellaiselle olikin tarvetta. Tai no, eikö laukuille ole aina tarvetta... ;)

   Delete
 5. Wau! Ihan mahtava löytö! :) Itsekin pyrin katselemaan näitä kalliimpia laukkuja second handina, harmi ettei Pradan totea oikein ole kovin usein saatavilla käytettynä :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Henni! :) Totta, Pradan että Yvesin tiettyjä laukkuja on todella vaikea saada kätösiin Second Handinä nimenomaan, enkä kyllä ihmettele syytä. Ovathan nämä jo aikamoisia kaunottaria joista ei todellakaan halua päästä irti. :P

   Delete
 6. Voi miten upean laukun sait hankittua! Tulee varmasti olemaan paljon käytössä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No aivan varmasti tulee, sillä minulta uupuikin pienestä kokoelmastani musta laukku! :)

   Delete
 7. Apua, mä rakastuin tuohon sun laukkuun tältä istumalta! UPEA!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥