Tuesday, October 21, 2014

Syksy 2014 vaatekaapissani

Ja miksipä ei myös talvenkin... Jokunen aika sitten sain XL Elämää - blogin Sadulta haasteen liittyen syksyn vaatteisiin, ja omilta kohdin päätin toteuttaa tämän ajatellen myöskin talvea. Sillä minun talvipukeutuminen ei juurikaan poikkea syksystä. Tämän pohdinnan tarkoitus oli miettiä sitä omaa vaatekaappia, ja mitä sieltä löytyykään entuudestaan, ja onko mahdollisesti tarvetta uudelle jotta se oma pukeutuminen olisi tarpeeksi ajankohtainen. Ja tiedättekö, tähän ei montaakaan minuuttia mennyt kun olin  jo valinnut kuvattavat. Näin syys / talviaikaan suosin hyvinkin pitkälti niitä vaatekaapin kulmakiviä.

Lokakuu-2014 074

Ja mitkäs ne minun vaatekaappini kulmakivet ovatkaan? 
- Paitapuserot, hihalliset sekä hihattomat
- Puuvillaiset kauluspaidat
- Neulepaidat sekä neuletakit
- Bleiserit
- Farkut

Lokakuu-2014 058

- Kauniisti laskeutuva sekä yksinkertainen paitapusero, voiko tämän helpompaa vaatekappaletta olla!? Valkosia puseroita löytyykin vinopino kaapista, ja arkipukeutumisessa tykkään parittaa tämän erityisesti farkkujen kanssa.

- Tyköistyvat kauluspaidat ovat myös toinen heikkouteni tähän aikaan vuodesta. Kauluspaita kun toimii niin yksinään sekä paritettuna mm. neuleen kanssa.

- Viimeisein kolmen vuoden aikana olen uusinut neulevalikoimani täysin uusiksi, ja tällä hetkellä olenkin aika tyytyväinen tämän hetkiseen valikoimaani. Perusvärit, sekä hyvät materiaalit ovat olleet mielessäni kun aikoinaan ostoja olen suorittanut.

- Bleiserit, suurista suurin heikkouteni! Myös näiden kanssa olen pyrkinyt kokoamaan itselleni kattavan valikoiman, ja välttäen tietysti päällekkäisyyksiä. ;)

- Hyvin istuvat farkut- tummansiniset, vaaleansiniset sekä mustat, ja skinny malli on omaan mieleeni. Mitä arki olisikaan ilman farkkuja!?

Lokakuu-2014 073


Klassikot ovat siis kovassa suosiossa minulla näin syys- talviaikaan, ja tätä postausta tehdessäni sainkin omaksi ilokseni huomata että tällä hetkellä en koe suurta tarvetta hankkia vaatekaappiin mitään uutta ja ihmeellistä. Vaatekaapin kulmakivillä kun pääsee jo todella pitkälle. Ja jos inspiraation puute pääsee iskemään, niin mikäs sen helpompaa kuin etsiä inspiraatiota suosikki- blogeistä sekä Pinterestistä nykypäivänä. :)

4 comments:

 1. Ihanaa, että ehdit toteuttamaan tämän postauksen! <3 Ja mitä kauniita yksilöitä kaapissasi on.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä oli minusta todella kiva haaste, kiitos siis kuulunee sinulle. :))

   Delete
 2. Mikä koko sinulla on Benettonin villaneuleista? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Anonyymi! Minun Benettonin neuleet ovat s-kokoa. :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥