Monday, November 24, 2014

Asu 23/11/ 14

Marraskuu-2014 272 Marraskuu-2014 277 Marraskuu-2014 262

Villakangastakki / Hm, farkkupaita / Esprit, huivi / Mulberry
laukku / Mulberry, kengät / Kookenkä


Eletään jo marraskuun loppua, ja minä kaivoin nyt sunnuntaina vasta ensimmäisen kerran villakangastakin esille. Arvatkaapa muuten kuinka vanha tuo Hm:n takki oikein on!? Olen ostanut tämän takin noin 7-8 vuotta sitten, ja tämä takki on vieläkin todella hyvässä kunnossa. Uskon, että suurin vaikutus tämän takin säilyvyyteen ovat materiaalit. Yli puolet takin materiaalista on jo itsestään villaa. Muistaakseni olen maksanut tästä takista satasen ehkäpä? Tämä jos mikä on siis maksanut itsensä takaisin näiden menneiden vuosien aikana.


Energistä alkavaa viikkoa! :)

12 comments:

 1. Suis toi takki on IHANA. Hisses etsin epätoivoisesti täydellistä takkia, mutta mikä se on se täydellinen takki joka viehättäisi enemmän kuin yhden talven. Tuo sinun takkisi on aivan mahtava.
  Täälläkin saisi ottaa yhden jos toisenkin asukuvan mutta haasteena on aina se kuvaaja apu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vitsit kun sinne Ouluun on matkaa, mielusti ilmoittautuisin auttavaksi kädeksi kameran kanssa! :D

   Delete
 2. Upea asu ja niin ihana kuvauspaikka! <3 Laadukkaat takit kyllä ovat niitä parhaita, Suomessa varsinkin kun suurimman osan vuodesta käyttää jotakin takkia kuitenkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanos muuta, laadukkaat takit ovat nykypäivänä tärkeä osa arkea. Ja nimenomaan tälle takille ei voi kuin nostaa hattua, sillä valitettavasti nykypäivänä tuo laatu kun voi olla täyttä sutta. :/

   Kiva että pidit asusta kaunokainen. <3

   Delete
 3. Kuinka vanha olet? :)

  ReplyDelete
 4. Upeat kuvat! Ihana takki ja todella hyvin pysynyt hyvänä. Etenkin tuo ensimmäinen kuva on todella kaunis ja siinä on niin malli, asu kuin miljöökin varsin kohdallaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi kiitos, välitän terveisesi kuvaajalle. <3 Ja tuolle takille ei voi kyllä kun nostaa hattua, aikamoinen ikä jo mitä on katsomista tämän päivän laatuun. :))

   Delete
 5. Tosi kaunis asu ja kuvien tunnelma on ihana :)

  ReplyDelete
 6. Ihana asu ja niin kauniit kuvat! <3
  xx J

  ReplyDelete
  Replies
  1. Välitän terveiset kuvaajalle, sekä ennen kaikkea iso kiitos kauniista sanoista. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥