Saturday, November 29, 2014

Dolce Gusto

Meidän keittiöstä löytyy kolme erilaista kahvintekijää: moccamasteri /  aeg erikoiskahvinkeitin / dolce gusto. Dolce Guston piggolo on näistä kolmesta keittäjästä ehdottomasti se nopein vaihtoehto.  Mukavaa kun kahvin saa hetkessä valmiiksi, ja Dolce tarjoaa laajan valikoiman maistettavaksi. Aivan varmasti jokaiselle kahvinrakastajalle on oma makunsa. Meillä ehdottomasti tykätään kokeilla eri makuja näiden kapseleiden parissa. Tähän mennessä kuitenkin meidän molempien mieleen on ollut Cafe, Mocha, Cappuccino. Viimeksi ostimme kokeiluun suklaapohjaisen chococinon, ja tämä on toiminut viimeisen kuukauden aikana makeanhimon hillitsijänä.


Marraskuu-2014 209 Marraskuu-2014 211 Marraskuu-2014 219


Psst..huominen enää, ja kuukauden herkkulakkokin saa päätöksensä. Fazerin piparkakkusuklaa, mmm...

7 comments:

 1. Replies
  1. Sitten vaan toivetta rapustamaan toivelistaan... ;) Mä olen joskus maistanut Pauligin tuotosta, ja voi että kun se olikin hyvää!!!

   Delete
 2. Meillä on myös tavallinen kahvinkeitin sekä Pauligin Cup solo. Joskus on ihana saada kahvi heti.
  Piparkakkusuklaa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nimenomaan, nämä kapselikeittimet ovat näppäriä ja sekä vaivattomia loihtimaan kahvin kuin kahvin hetimiten. :P

   Delete
 3. Voi kuinka hyvään saumaan tämä postaus osuikaan! :) Lueskelin juuri aamulla lehteä ja tämä osui silmääni, pohdin olisiko tässä yksi joululajahja vaihtoehto vanhemmilleni.. Onko teillä ollut tämä pitkään käytössä? Toiminut hyvin? Näissä kahvikoneissa on ihan hirmu suuria hintaeroja ja tämä oli ainakin pikaisella katsauksella melko edukas, jotenka mietityttää, että puuttuuko tästä jotakin mitä arvokkaamissa on vai onko tämä vain hyvä edukkaampi vaihtoehto? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minusta tämä edukkaampi vaihtoehto on oikein hyvä! Meillä ei toki tätä nyt aivan päivittäin suosita. Mutta pari kertaa viikossa kuitenkin, ja Dolce kun tarjoaa todella laajan valikoiman kapseleiden suhteen. Niin meillä on kyllä tykätty tästä! :) Kolmisen vuottako (?) tämä on nyt ollut, ja täysin ongelmitta toiminut. Helppo, näppärä, nopea sekä ajaton kaikin puolin. Toivottavasti tästä oli lisäapua? :)

   Delete
  2. Oli apua kyllä, kiitos paljon vastauksesta! :) Tämä olisi varmaankin oiva keitin juurikin viikonlopun rauhallisiin herkkuaamupaloihin liitettynä! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥