Tuesday, November 25, 2014

Huulimeikkien suosikit

Kosmetiikka hyllyillä aina ensimmäisenä minua puoleensa vetävät huulipunat, ja parin viimeisen vuoden aikana Diorin punat ovat tehneet todella suuren vaikutuksen. Minusta Diorin punat levittäytyvät huulille mutkitta, pysyvyys on ollut loistava sekä huulet tuntuvat aina levityksen jälkeen kosteutetuilta. Ainut miinus puoli näissä on se hinta, mutta tässäkin asiassa voi säästä kun on tarkkana sen hetkisten tarjousten kanssa. Mm. Kicks muistaa tietyn väliajoin kanta-asiakkaitaan -20% alekupongilla, sekä pienillä lahjakorteilla. Joten tämä tarjoushaukka onkin aina silloin tehnyt niitä täsmäiskuja kyseiseen myymälään. ;) Sekä tietysti lentokentillä ylipäätänsä kosmetiikan osto kannattaa. 

Marraskuu-2014 200 Marraskuu-2014 202 Marraskuu-2014 205 Marraskuu-2014 189 Marraskuu-2014 204


Diorin tarjonta värien suhteen on minusta todella kattava olipa vuoden aika sitten mikä tahansa, ja itseäni erityisesti on viehättänyt eri vaaleanpunaisen sekä pinkin sävyt. Kasvoja kun saa todella helposti esim työpäivän aikana raikastettua pinkin sävyisellä punalla. Mikä on sinun luottohuulipunasi väri? :)

9 comments:

 1. Itse olen vasta tänä syksynä alkanut käyttämään huuliini punaista väriä. Sitä ennen kaikki kiilteet piti olla mahdollisimman värittömiä. Omistankin aivan maailman parhaan huulikiilteen ja saman tilaan aina vain uudestaan ja uudestaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt kyllä heräsi mielenkiinto!? Mikä kiille, ja voisitko tehdä tästä oman postauksensa? :))

   Delete
 2. Vadelmanpunainen. Sillä saa eloa naamaan aamusta jos on tarve. Vaan olen nyttemmin kokeillut useampia eri värejä ja valitsen joka aamu melkein eri värin. Toki punien esillä olo vaikuttaa asiaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihailen teitä kaunokaisia kun suositte eri värejä huulillanne, itse en vaan uskalla! Koen oloni niin epäkotoisaksi... :/

   Delete
 3. Diorin huuli- ja ylipäätään kosmetiikkatuotteet ovat myös omia suosikkejani! Arkena huulilleni eksyy usein vain diorin lip glowta, joka on ehdoton lempparini! Huulipunissa suosin myös haaleita pinkin ja vaaleanpunaisen sävyjä. Viimeaikoina olen kyllä eksynyt tutkailemaan jotain vähän murretumpaa ja tummempaakin punaa, mutta en ole vielä rohjennut ostaa testattavaksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sielunsisko sielä ruudun toisella puolella siis. <3 Minäkään en ole rohjennut ostaa tummia sävyjä, jotenkin en vaan koe niissä oloani kovinkaan kotoisaksi saati kauniiksi...

   Delete
 4. Tällä hetkellä olen tykästynyt pehmeisiin vaaleanpunaisiin sävyihin, jotka tuovat meikkiin kivasti sitä "jotakin", mutta sopivat silti osaksi arkimeikkiäkin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kävinkin tässä hiljattain blogissasi ja aivan mielettömän kauniin meikin olit loihtinut huulimeikkiä myöden! Sinä kaunokainen.<3

   Delete
 5. Itse suosin myös Diorin huulipunia sekä -kiiltoja. Aivan parhaita ja mielestäni kyseisen merkin tuotteissa laadusta kannattaa kyllä maksaa, ei mene rahat hukkaan! :) Löysin vasta sun blogin ja tässä mielenkiinnolla tutustun! :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥