Sunday, November 9, 2014

Hyvää isäinpäivää

Marraskuu-2014 109

Eilen Tuomiokirkossa juhlistettiin pienen pientä aarretta. Tyttö sai mitä kauneimman nimen sekä kummiksensa mitä rakastavimmat tiennäyttäjät. Rakkaus ja onni oli käsinkosketeltavissa. Tänään vuorostaan juhlitaan isejä,ihanaa! Tämä on miehelleni jo seitsemäs isäinpäivä, mutta joka vuosi yhtä odotettu päivä. Meillä on tytön kanssa tapana herätä aikaisin aamusta ahertamaan keittiön puolelle. Joka vuosi kannamme suuren tarjottimen yläkertaan, ja nautimme aamupalan sängyssä availlen lahjoja sekä siinä samalla aamupalat katoavat kurniviin vatsoihin. Minnekään ei ole kiire.  Iltapäivällä olisi tarkoitus käydä isovanhempien luona kahvilla, ja tämän jälkeen käydään salilla myöskin ahertamassa. Myöhemmin illalla lämmitetään sauna, sekä sytytetään kynttilä myös minun isäni muistoa haalien. 


Ihanaa isäinpäivää teille kaikille rakkaimpien seurassa!

2 comments:

  1. Ihana kuva! Ihanaa isänpäivää sinne! Täällä juhlittiin jo eilen, koska meidän iskä on tänään töissä ja ihan huomiseen saakka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin, eihän se ole aivan päivän päälle milloin tätä päivää viettää. Kuhan isi saa kuitenkin viettää tämän tärkeän päivänsä. :) Oikein ihanaa alkavaa viikkoa!

      Delete

Kiitos kommentistasi. ♥