Friday, November 14, 2014

Inspiroiva värimaailma

BE9A1248
Bongasin tämän asukokonaisuuden hiljattain Pinterestissä, ja ensimmäinen ajatus taisi olla wow! Asun värimaailma sytytti minussa suurta ihastusta. Vasta tämän jälkeen kiinnitin huomiota itse asukokonaisuuteen. Inspiroituneen innostuneena lähdinkin selvittämään ketä tämä kuvassa oleva kaunokainen oli. Tämä veikin sitten oman aikansa, sillä Pinterestissä ei ollut minkäänlaisia lähteitä merkattuna kuvaan. Onneksi etsinnät tuottivat kuitenkin tulosta. Tämä kaunokainen on 24-vuotias Puolalainen bloggaaja, ja selvisi että hän on viime helmikuussa aloittanut blogitaipaleensa. Blogin suosiota en kyllä yhtään ihmettele, sillä hänen kauniit kuvat aiheuttivat minussakin suurta ihastusta. :) Blogiin pääset tästä.

_fdBE9A1262
kuvat lainattu

10 comments:

 1. Oi! Oijoi! Tässähän on ihan kaikki kohdallaan, joka ikinen osa! <3

  ReplyDelete
 2. Thank you so much :* It's very nice :-)) Kisses :*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for your inspiring blog! :))

   Delete
 3. Aivan ihanan värinen takki <3 itsellä on takki hakusessa ja jos tuohon törmäisin sen voisin kotiuttaa. Riippuen tietenkin hinnasta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo takki on kyllä todella kaunis, kelpais kyllä mullekkin. :) Styloly merkitsee myös kuviinsa aina vaatteen valmistajan, ja tuo takki näyttäisi olevan CHOIES:ilta.

   Delete
 4. Ja toi hänen hiustensa pituus on juurikin se mitä olen itse haaveillut. Haluaisin rapsasta reippaasti pituutta pois, olkapäille ois just hyvä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itseasiassa hänellä on pitkä tukka, hänellä on tukka kiinne näissä kuvissa. Kääntäjän mukaan hänellä on hiukset siis ihan ponnari? :D

   Delete
 5. Kyllä on lumoava värimaailma ja ihania kuvia, täytyykin käydä kurkkaamassa tämän neitokaisen blogia tarkemmin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kurkistamaan Stylolyn blogiin! Ihanaa lauantaita <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥