Wednesday, November 12, 2014

Jogger pants

Työni puolesta näen aina ennakkoon tulevien sesonkien trendit, ja juuri tälle syystalvelle nähtiin paljon verkkarimallisia housuja. Eikä tällä hetkellä taida olla ainuttakaan vaateketjua ketä ei tarjoaisi kuluttajalleen kyseistä housumallia. Viime keväänä kun olin ostoilla suunnittelemassa meidän marraskuun mallistoa menetin sydämeni näille housuille. Totaallinen rakkaudentunnustus taisi kuitenkin tapahtua siinä kohdin kun näin nämä brändimme työntekijän yllä korkkareiden parittamana, olin aivan myyty. ;) Nyt kun nämä housut vihdoinkin saapuivat liikkeeseen, oli minun tietysti ostettava nämä. Inspiroituneena laitoin virtuaallisensovituskopin jälleen laulamaan, ja pohdin muutaman asukokonaisuuden arkeen.


Untitled #44


Untitled #45Mitäs mieltä siellä ollaan näistä housuista? Iskeekö, vai onko ehdoton ei? :)

16 comments:

 1. Aivan ihanat <3 molemmat setit voisin kotiuttaa. Mistä noi housut ja puserot löytyy?? Tää lähtee heti etsintä kierrokselle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Polyvoren mukaan housut olivat Vilan. Tein molemmat kollaasit tosiaan Polyvoressa, ja yleensä kun sielä kollaaseja teen niin en kauheasti kiinnittä huomiota mistä mikäkin vaatekappale on, joten puseroista en mm. osaa kyllä nyt sanoa. Mutta jatkossa voin kiinnittää huomiota tähän enemmän, jos suinkin auttaa teitä lukijoita. :))

   Delete
  2. Pitääpä käydä Vilalla jos niillä olisi myymälässä tuollaiset. Kiitos sinulle.

   Delete
 2. Kauniita kokonaisuuksia! Housut on mulle vielä maybe ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tinja Emilia, ja kiva kuulla että makumme kohtaavat näiden kollaasien innoittamana. :)) Nyt vaan vaatekaupoille mallailemaan näitä trendipökiä, sopivat aivan varmasti sinulle!

   Delete
 3. Minun silmäni ei ole vielä näihin tottuneet, ei vaikka kuinka koetan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi muotimaailmaa kuitenkin tarjoaa ihan jokaiselle jotain... ;D

   Delete
 4. Oi tosi ihanat housut kyllä, iskee todella:) Itsellä ollut etsinnässä vastaavat jo viime vuodesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tässä on linkki meidän housuista, jotka minä ostin: http://www.esprit.fi/kankaiset-stretchhousut-jogging-tyyliä-114EE1B010

   Delete
 5. OOOO!!!! Määkin haluan tuommoiset<3 minkä hintaiset nämä on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kollaasien housut ovat Vilan, ja en valitettavasti tiedä näiden hintaa. Mutta collaria nuo näyttäisivät olevan, ja mitä näiden hintoja olen katsastellut, niin collarimaiset joggerit ovat yleensä maksaneet sen 29,99-39,99€ riippuen tietysti brändistä. :)

   Delete
 6. On kivat, voisin nähdä myös itselläni tollaset... tosin yksi ongelma; eivät totisesti ole tennari housut vaan kaipaavat ehdottomasti kaveriksi mielestäni korkkarit ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itseasiassa kyllä nämä näyttävät hyviltä tennareidenkin kanssa, jos casual- tyyppistä kokonaisuutta haetaan. Tsekkaappa tämä: https://www.pinterest.com/explore/jogger-pants-fashion/ Loppupeleisssä ovat mitä monikäyttöisimmät pökät, pitää vaan pikkasen pohtia mihin yhdistää. :))

   Delete
 7. Varmasti pukevat sinua upeasti. ♥ Blogissani on sulle haaste. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi,kiitos. :) Käynkin hetimiten kurkkaamassa!

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥