Sunday, November 23, 2014

Lately

Kylläpä tämä viikko meni taas ihan hujauksessa, ja siltä se kyllä tuntuukin. En ole kertaakaan tämän viikon aikana ennättänyt edes istahtamaan koneelle. Pahoittelut siis pienestä hiljaisuudesta. Kuluneen viikon aikana olen...

- Kuunnellut ylpeänä kuinka meidän tyttö osaa jo lukea mutkitta tekstin kuin tekstin
- Juuttunut ruuhkaan yhden jos toisenkin kerran
- Ollut Helsingissä ostoilla. Tällä erin olin katsastamassa huhtikuun mallistoja
- Malttamattomana katsonut tv-sarjan Koston kaikki neljän tuotantokauden jaksot etukäteen netistä 
- Nauranut ystäväni kanssa niin että kyyneleet ovat valuneet saman aikaan silmistä
- Itkenyt myöskin surusta
- Nauttinut liikunnan tuomasta hyvästä olosta
- Kokannut tytön kanssa
- Hymyillyt vieraille ihmisille
- Fiilistellyt kauppakeskuksen alkanutta joulua

  Marraskuu-2014 217

Ja tänään ollaan rehkitty salilla, kuvattu hiukan materiaalia blogiin, sekä käyty juhlistamassa 10-vuotiaan neidin syntymäpäiviä. Loppuilta meneekin ihan tässä kotona ollessa. :) Mitä teille kuuluu?

6 comments:

 1. Olis ihana joskus mennä vaikka pikaiselle kaffille, jos ehdit työmatkalla :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Cherry.<3 Laitan ensi kerralla viestiä, kun olen työmatkalla sielä suunnin. Toki mä niin toivoisin että pääsisimme jälleen näkemään oikein ajan kanssa!

   Delete
 2. Täällä on vedet valuneet silmistä yskimisen vuoksi, voi hitto sanon minä. Vedet valuneet tämän hiton paniikkioireiden kanssa jolle nyt kyllä sanon stop ja haen apua jostain muualta kuin lääkäristä.
  Urheilusuorituksia yksi ja siinäkin yksi liikaa tälle taudille, mutta jumpalle, lenkille salille on jo kova ikävä. Vietetty hurjan hauskat työpaikan pikkujoulut ja käyty oman ihana siipan kanssa shoppailemassa. Siis ihana ja raivostuttava viikko.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi eei, todella ikävä kuulla että olet ehtinyt sairastumaan. Tuollainen yskä on todella raivostuttava! Vaikka muuten olisikin jo terve mutta jos yskä ei anna periksi, niin eipä siinä kauheasti mitään tehdä. :( Isot halit Nanni, ja tsemppiä uuteen viikkoon. <3

   Delete
 3. Täällä on viuhdottu sata lasissa viime viikko ja sama jatkuu vielä seuraavat kolme viikkoa. Sen jälkeen onkin sitten laskeutuminen rauhassa kohti joulua ja kiireiden kuoppaaminen.
  Hyvää alkanutta viikkoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kohtalontovereita löytyy siis! Mä just viikonloppuna totesin että ihanaa kun kuukausi vaihtuu ihan pian, sillä joulukuussa pyhien ansiosta tulee väkisinkin rauhoituttua. Joten jaksetaan vielä jonkun aikaa suoriutua arjen askereista. Energistä alkavaa viikkoa. <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥