Thursday, November 13, 2014

Louis Vuitton Pochette

Arjen keskellä tykkään suosia tilaavia laukkuja. Kodin että työpaikan välillä kun useimmiten matkassani kulkee mukana vähintään yksi A4-kokoinen ohut kansio, tämän lisäksi on päiviä kun nappaan mukaani myöskin tabletin. Juttelimme tässä hiljattain ystäväni kanssa laukuista, ja tämän yhteydessä harmittelin kuinka ne pienemmät laukut eivät juurikaan näe päivänvaloa. Keskustelen jälkeen aloin pohtimaan työpäivieni kulkua, ja milloinka voisin mm. jättää suurimmat kanniskelut kotiin. Pienen pohdinnan jälkeen tulin siihen tulokseen, että torstai - perjantait voisivat olla vaihtelevasti hyviä päiviä. Tänään mukanani töihin lähteekin Louis Vuittonin Pochette. Pochette kun imaisee ongelmitta sisään kaiken tarpeellisen: kalenteri, kännykkä, huulirasva sekä kotiavaimet. Check!

Marraskuu-2014 113Marraskuu-2014 119   Kaikki tarpeellinen on nyt pakattuna pikkulaukkuun, joten ei muuta kuin nokka kohti työmaata. Energistä torstaita kaikille! :)

7 comments:

 1. Ihan liian harvoin tulee tuota omaa Luikkaria käytettyä kun omaan työhöni se ei sovellu vaikka mitä tekisin ja sit muut menot onkin jumpalla käynti ja ruokakauppa. Ihanuus jää sit aina kotiin. Tämän päivän blogitapahtumaankin on pakko ottaa isompi laukku, että kamera mahtuu mukaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sielunsiskoja löytyy siis sieltä ruuduntoiselta puolelta! Ja joo, järkkäri osaa kyllä ajoittain olla aikamoinen murheen ryyni. :D

   Delete
 2. On toi pochette vaan ihana<3 Voisit joskus kokeilla laittaa pienen laukun ison sisälle ja sitten esim lounaalle lähtiessä napata vaan sen pikkulaukun mukaan jolloin tulisi saman työpäivänkin aikana käytettyä kahta eri laukkua ;) sillä onhan se nyt sääli jos ihanat laukut vain kaapissa lepää käyttämättöminä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin totta, kiitos Karoliina vinkistä. Ihanaa alkavaa viikonloppua! :)

   Delete
 3. On pienissä laukuissa vaan ne puolensa. Minä kannan kahta laukkua töihin, kun on eväät ja läppärit ja ties mitkä mukana isommassa. Pienempi sitten kiitää mukana joka paikkaan. Minulle toimiva ratkaisu näin, impi laukku harvoin vaihtuu tuosta Longchampista mihikään, se on niin kätevän kokoinen. Pienempi sitten sitäkin useammin :)

  ReplyDelete
 4. Eli sielä siis suositaan tätä Karoliinan antamaa vinkkiä. Mahtavaa, mun pitää myös kokeilla tätä. :))

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥