Sunday, November 2, 2014

Tähtimatto

Marraskuu-2014 050

Ostin tämän tähtikuvioisen maton hiljattain Anttilasta, ja olin kovasti ajatellut maton sopivan keittiöön. Mutta parin sovituskerran jälleen totesin että tämän paikka ei kuitenkaan ole itse keittiössä. Pituus ei ollut ihan sitä mitä halusin. Niinpä päätin sitten sovittaa mattoa vessan että yläkerran rappusten eteen, ja siinä se on nyt ollut.

Tällä erin itse pituus on ollut hyvä, mutta materiaali ei niinkään. Sillä tämä matto imee kaiken roskan itseensä, eikä värikään tietysti auta itse asiaan. Jos eteisen puolella ei olla imuroitu pariin päivään, niin kaikki se mahdollinen pikku lika näkyy sitten seuraavaksi juurikin tässä matossa, ja voi huoh kun tämä vasta ärsyttääkin. Niinpä imuri onkin meillä saanut uuden paikan eteisestä...


Marraskuu-2014 054

Kuvassa näkyvä parka on muuten tytön. Ostin sen muutama viikko sitten Cubukselta, ja saas nähdä kuinka tämä pitää pienen vilukissan sitten lämpimänä kun kovat pakkaset pääsevät iskemään.  Hiekanvärisen parkan kaveriksi hankin myös Lingon & Blådär:iltä villaisen kaulahuivin. Vielä tosin puuttuu pipo, hansikkaat sekä talvikengät. Joten toivottavasti se talvi ei nyt ihan heti ensi viikolla tule, sillä me emme ole aivan valmiita vielä talveen! 

8 comments:

 1. Very nice carpet!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  ReplyDelete
 2. Kauniisti sopii matto tuohon. Tähdissä on jotain viehättävää. Ei niihin kyllästykään :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei kyllästy ei! Meillä taitaa itseasiassa jokaisessa huoneessa olla ripaus tähteä- jossain muodossa. :P
   Ihanaa alkavaa viikkoa. :))

   Delete
 3. Kaunis matto joka sopii kuin nakutettu tuohon kohtaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nojoo, tuo vähän erinlaista kontrastia tähän muuhun värimaailmaan. ;)

   Delete
 4. Ompas ihana matto!♥ Sopii jotenkin ihan älyhyvin tohon :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥