Wednesday, November 26, 2014

Viininpunainen bleiseri

Pidän asuista joissa on erityisesti hyödynnetty ajattomia klassikoita. Klassikoista kun saa rakennettua monia kauniita asukokonaisuuksia arkeen että juhlaan. Olen monesti täällä blogin puolella todennutkin että bleiserit ovat ehdottomasti niitä minun heikkouksiani, ja näiden saralla olen koittanut samalla välttää päällekkäisyyksiä. Tällä hetkellä oma bleiseri- kokoelmani kaipaisikin kovasti viininpunaista yksilöä! Mutta tämä tuntuu aivan mahdottomalta haaveelta. Viininpunaisia paitapusero, neuleita, housuja kyllä löytyy, mutta ei bleiseriä. Harmillista, mutta en aio luovuttaa tämän yksilön suhteen. Sillä välin on vain tyydyttävä ihastelemaan muiden asuja sekä tietysti itsensä kiusaaminen Polyvoressa on täysin sallittua.... ;)


Untitled #46

tumblr_nbbp3kLIbY1swvg7uo1_500


Kuvassa olevan kaunokaisen muita asukokonaisuuksia voit muuten tarkastella täällä. Gabriellen osaa kivasti suosia kuuminta trendiä että klassikoita pukeutumisessaan. :)

12 comments:

 1. Replies
  1. No niin on! :) Asun toteuttaminen ei vaan omilta osin ainakaan tunnu onnistuvan, kun tuon viininpunaisen bleiserin löytäminen tuntuu mahdottomuudelta... :/

   Delete
 2. Itse olen totaali hurahtanu bleisereihin. Keväällä tein mielestäni mahti löydön blogikirppiksellä kun löysin parilla eurolla persikan värisen bleiserin. Se on ihana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hienoa kuulla Nanni! :) Bleiserit kun taipuvat niin monen asun kaveriksi, sekä nykypäivänä bleisereiden ilmeissäkin on suurija eroja, joten tämä bleiserin rakastaja ainakin suosittele jokaisen naisen vaatekaappiin perus värit vähintään. :P

   Delete
 3. Ihana asukokonaisuus! Vaikka itsekin suosin neutraaleja värejä ja klassisia vaatekappaleita, on viininpunainen bleiseri kiva lisä. Itselläni on hieman violettiin vivahtava bleiska ja olen siitä kovin tykännyt! Muutama päivä sitten kaupungilla kierrellessäni törmäsinkin ihan vahingossa viininpunaiseen bleiseriin Onlyssa ja vieläpä 10€ alehinnalla varustettuna! Huh, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä kiikutanko sen kassan kautta kotiin. Kannattaa siis käydä siellä kurkkimassa jospa löytäisit omasikin sieltä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt Oona äkkiä asukuvia kehiiin.<3<3 Vitsit kuinka kivaa!!! Meilläpäin ei valitettavasti ole Onlyn omaa liikettä. VeroModallakaan ei kauheasti itse Onlyn valikoimaa ole nykypäivänä. Höh. Toivottavasti minäkin vielä löydän omani. :))

   Delete
 4. Ooo mulla on ollut ihan samainen burgundy bleiseri hakusessa koko syksyn eikä nyt sellaista löydy sitten mistään!! Semmoinen olis kyllä aivan pakko saada!! Harmittaa niiin paljon kun en silloin pari vuotta sitten Zarasta tuommoista ostanut kun niitä oli koska se oli vaan ihan kiva ja nyt se olis ihanan täydellinen, puuttuva palanen!! Kerrot kyllä sitten heti jos tärppää ja moinen bleikku jossain tulee vastaan ;) itsekkin myönnän sortuneeni tähän polyvoreen tämän asian kanssa jonka jälkeen se tietenkin kutkuttaa vaan entistäkin enemmän...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, tuo parisen vuotta vanha Zaran bleiseri tuntuu kyllä todelta halutulta, enkä kyllä ihmettele syytä. Kollaasin teossa käytin myös juurikin tätä Zaran bleiseriä, sekä tuo Gabriellen bleiserikin taisi olla Zarasta. Ja todellakin tulen heti kertomaan jos suinkin onnistun löytämään moisen! Oona tuossa jo kivasti vinkkasi juuri löytäneensä omansa Onlystä, joten käyppä kurkkaamassa heidän valikoimaa jos suinkin mahdollista! :)

   Delete
  2. Ei taida täällä meilläkään päin olla Onlyn liikettä enää ollenkaan :( nimimerkillä koko kaupungin kiertänyt himoitsemani epäsymmetrisen nahkahameen perässä eikä sitä ole löytynyt vaikka tiedän sen tällä hetkellä kyseisen merkin valikoimaan kuuluvan

   Delete
  3. Oletko koittanut verkkokaupoista katsoa? :) Nykypäivänä kun yhden Brändin valikoima voi olla itse liikkeissä todella vaihteleva, näinollen nettikaupoista voi vähintäänkin bongata melkeinpä kaiken mitä myymälöihin ei ole tullut myyntiin. :)

   Delete
 5. Etsin jossain vaiheessa minäkin samaa, mutta en löytänyt. Nyttemmin jo vähemmän aktiivisesti kun tuntuu, että ei ole. Onnea etsinnälle, tuo kokonaisuus nimittäin on todella kaunis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onnea todellakin tarvitaan tämän vaatekappaleen kanssa. Jösses, kun tämä onkin ollut vaikeaa. :D

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥