Wednesday, December 10, 2014

3 x karvainen tuubihuivi

Kollaaseja tehdessäni yritin jälleen pohtia omaa vaatekaappiani tämän sisällön kera, ja kuten varmasti huomaakin niin asukokonaisuudet ovat aika varovasti rakennettu. Karvahuivi kun itsestään jo minulle täysin uusi tuttavuus, joten uuden elementin pariksi halusin parittaa juuri niitä yksilöitä joissa tunnen oloni aina mukavaksi.

Untitled #50


Untitled #49


Untitled #48

Mitä sinä pidit näistä virtuaalisen sovituskopin tuotoksista? ;)

13 comments:

 1. Ihania, tykkään! <3 Tuli ihan sellainen olo, et mäkin tahdon karvatuubihuivin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha.. :D Kiva kuulla että asut inspiroivat sinua, tämä jos mikä on mielestäni parasta kuultavaa. :)

   Delete
  2. Tahdoin vaan tulla kertomaan, että oli niin inspiroivaa, että H&M:stä lähti alennuksella yksi karvatuubihuivi alennuksella mukaan ;)

   Delete
 2. Aivan ihania. Kahdesta ylimmäisestä tyksin eniten ja keskimmäinen oli suokkarein.

  ReplyDelete
 3. Oi kun kivoja kollaaseja ja ihania tapoja yhdistää uusi huivi! <3

  ReplyDelete
 4. Voi kun on kivoja asuja!! Ehdoton lemppari on tuo vaaleansinisen kauluapaidan ympärille koottu asu :) Voisin jopa itse kuvitella tuollaisen ylläni, täytyypä ottaa toteutukseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Keskimmäisen asun näen myös sinun ylläsi. Aivan mahtavaa kuulla että inspiroidutte näistä minun töherryksistä. :) Kiitos <3

   Delete
 5. Kiva toi karvainen tuubihuivi! Niitä on itseasiassa näkynyt katukuvassa aika paljon :) Ja ihan sun tyylisiä kokonaisuuksia <3 Musta ois ihanaa jos joskus oikein räväyttäisit, tykkään kun sulla on ollu tukka vähän sekaisella nutturalla ja sit jotain vähän rockinpaa päällä ;)
  Mä olen itse alkanu viimeaikoina haaveilemaan semmosista boyfriend-farkuista ja sit joku perus toppi ja vaiks harmaa college-pleiseri plus tennarit ni avot!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä kyllä olisin nimenomaan halunnut ei-tuubimallisen karvakaverin. :D Meidän pitää joskus toteuttaa sellanen päivä, että lähdetään kaupoille ja kummatkin stailaa toisensa. Tämän jälkeen sovituskopilla voi aivan varmasti kuulla muutamat aut- aut. XD

   Delete
  2. hahaaa juu nimenomaan! :D ja hei kun sä olet tollanen kunnon bleiserin bongaaja ni jos bongaat semmosen harmaan, college kangasta olevan rennon tyylisen bleiserin ni vinkkaa mulle! ;)

   Delete
  3. täydellisiä! :)

   http://kseniabetko.blogspot.fi/

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥