Tuesday, December 2, 2014

Insjö bag in bag

Tiedättekö sen pienen ärsytyksen tunteen, joka aiheutuu siitä, kun vaihtelee laukkuja melkein päivittäin, ja jossain vaiheessa päivää sitä huomaakin että joku tärkeä juttu jäikin juuri siihen edeltävään laukkuun? Parisen viikkoa sitten Insjö nimiseltä yritykseltä otettiin minuun yhteyttä, ja he kysyivät olisinko halukas tekemään heidän kanssa yhteistyötä. Minä,suurena laukun rakastajana lähdin tietysti tähän yhteistyöhän mukaan. Ja mikä parasta,olin ajatellut pyytäväni tällaista joululahjaksi. Mutta se siitä toiveesta, ja isot kiitokset kuuluneekin Joulupukin sijasta Insjölle. :)


Marraskuu-2014 299
Marraskuu-2014 298

Laukun värin sain päättää itse, ja minä ihastuin heti keltaiseen. Pirteä keltainen ruskeilla yksityiskohdilla viehätti heti. Laukussa on todella monta lokeroa, jokaiselle tavaralle löytyy ehdottomasti se oma paikkansa. Lisäksi järkkärikin mahtuu huoletta tämän sisälle, ja tämä oli minulle oikein mieluisa yllätys. Sillä ennen tätä kamera on aina pyörinyt laukun pohjalla.

Materiaaliltaan laukku tuntuu laadukkaalta sekä helposti puhtaalta pidettävältä. Laukku sujahtaa mutkitta myöskin Alexan sisälle, ja tämän ryhdikkään olemuksensa ansiosta vuorostaan itse alexakin saa ulkomuotoonsa kaivattua ryhdikästä olemusta. :)

Marraskuu-2014 301Marraskuu-2014 302


Isot kiitokset vielä Insjölle sekä mukavalle yhteyshenkilölleni. Tämä jos mikä helpottaa arjen askareissa nopeita laukku vaihdoksia. *Toteutettu yhteistyössä Insjön kanssa.

8 comments:

 1. Samamoinen postaus ollut täällä tekeillä jo kuukauden, jospa kohta saisin julkaistua :D Vitsit miten hyvännäköinen tuo keltainen!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt vaan työstämään sitä postausta,että saisit sen lukijoiden luettavaksi. Kiva päästä lukemaan myös sinun kokemuksistasi. 😊

   Delete
 2. Todellakin tiedän tuon tunteen. Eipä aikaakaan kun vaihdoin laukkua ja sinne kotona olevaan jäi tietysti ne työavaimet. Olipas kiva olla töissä kun kaikki tarvikkeet olivat kaapissa. Onneksi työasuja saa aina hyllystä lisää ja kengät olivat kapain ulkopuolella.
  Ihan huippu kivan oloinen tuo laukku. Jäin metsästelemään linkkiä mistä pääsisin valikoimaa kurkkailemaan mutta enköhän löydä sen tuolta itsekin :)

  ReplyDelete
 3. Eli ehdottomasti myös sinun on saatava tälläinen!!! Teen vielä tästä aiheesta toisen postauksen, josta varmasti on hyötyä myös teille lukijoillekin näin joulun alla! :)

  ReplyDelete
 4. Ihanasti lokerikkoja ja taskuja! Maltan tuskin odottaa miltä tämä näyttää käytännössä laukun sisällä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uskon että pidät tästä, sen verran käytännöllinen tämä on. Jokaiselle tavaralle kun ehdottomasti löytyy se oma paikkansa! :))

   Delete
 5. Voi onpas kiva pirtsakka keltainen! En tiedä onko itselläni aivan kaikki tavarat aina väärässä paikassa mutta avaimet tuntuvat katoavan aina sinne kassin pohjalle ja silloin iskee paniikki, joten tollanen olis kyllä tosi kätevät!! olen kyllä pitänyt osaa helposti hukkuvista tavaroista Longchampin pikku pussisani muttei sinnekkään kaikki ihan mahdu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Karoliina, en voi kuin suositella Insjön valikoimaa. Mulla on myös useasti avaimet milloin missäkin, ja tässä Insjön laukussa oli näppärästi myös mietitty avaimiakin. Sain teille lukijoille kivan pienen lisän liittyen tähän laukkuun, joten pysyhän kuulolla kaunokainen. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥