Monday, December 8, 2014

Insjö laukku Neverfullin sisällä

Naiset rakkaat, erityisesti te jotka tykkäätte kantaa mukananne puolet omaisuudesta päivittäin sekä samanaikaisesti koette aamuisin että päivän laukkua on ehdottomasti vaihdettava, kun se eilinen laukku ei sopinutkaan tämän päivän asuun. Voin luvata että insjö- laukun ansiosta säästyt monilta turhautumisilta sekä ennen kaikkea tämä laukku lupaa nopeat laukku vaihdokset. Sain teille lukijoille oman koodin, ja tämä koodi on voimassa koko joulukuun ajan. Käyttämällä tilauksen yhteydessä koodia: TEEK1  saatte postituskulut ilmaiseksi. Tästä pääsen Insjön kotisivuille! Laukkuja on erikokoisia, joten aivan varmasti jokaiselle löytyy se mieluinen!

Joulukuu-2014 016 Joulukuu-2014 026Joulukuu-2014 030

*Toteutettu Insjön kanssa yhteistyönä

6 comments:

 1. Tää ois niin ihana. Onko sinun sisälaukkusi tuo malli Saimaa? Oma Guccini on varmaankin tuon Neverfullin kokoinen eli sinne mahtuisi kivasti tuo sama mikä sinullakin on ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, minun mallini on Saima! Ehdottomasti pistät nyt tilaukseen tämän, aivan varmasti tulet pitämään tästä hankinnasta. :))

   Delete
 2. Kiitos, sain tästä hyvän joululahjavinkin! ;)

  ReplyDelete
 3. Mieheni totesi kerran, kun vaihtelin laukkujeni sisältöä aina lähtiessä kauheessa hopussa ja osa tavaroista oli eri laukuissa, että miksi ei ole sellaista sisälaukkua jonka voit vaihtaa aina sisältöineen toiseen laukkuun. Tässä se nyt sitten on :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No tämähän olisi sitten mainio joululahja- minultaminulle. ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥