Tuesday, December 9, 2014

Karvainen tuubihuivi

On ehdottomasti yksi niistä tuotteista, josta olen sanonut kuinka tuollaista ei ikinä tulla näkemään ylläni. Ikinä ei saisi siis sanoa ei koskaan! Ostin viime viikolla Lindexiltä tämän karvaisen tuubihuivin -70% aletarran innoittamana. Tässä talven mittaan olen nähnyt muutamia todella kivoja asukokonaisuuksia, joissa nimenomaan on tämä karvakaveri ollut asun ns. idea. Mene ja tiedä, kuinka monta kertaa tätä tullaan näkemään kuitenkaan ylläni, mutta 6 euron päähänpisto ei kukkaroakaan juurikaan rokottanut. Ja heti muutama ystävä lupasi oikein mielellään kotiuttaa tämän itsellensä, jos suinkin tulen toisiin ajatuksiin.

Joulukuu-2014 049Joulukuu-2014 052


Huomiselle onkin luvassa jatkoa tälle aiheelle. Kokosin kolme eri asua, jossa pääfokuksena oli karvainen huivi. Energistä tiistaita!

8 comments:

 1. Minusta tuo on kiva, täällä yksi ostaja lisää jo haluat luopua. Ja kun ei ole pahan hintainen ostos, niin ei ehkä haittaa jos ei ole itsellä montaa kertaa päällä ennen kuin laittaa kiertoon :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin kivaa kun olet jälleen täällä blogien parissa kommentoimassa, toivottavasti suurimmat kiireet ovat nyt helpottaneet. <3

   Delete
 2. Jestas! Tuo lämmin karvakaveri on ihan pop!
  Sen voi yhdistää melkein mihin vain ja lämpö on taattu!
  Aurinkoa täältä tuuliselta merenrannalta sinne koti-Pohjolaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No todellakin! Itse en kyllä kykene käyttämään tätä ns. sisähuivina, sen verran lämpöinen tämä on. :D
   Kiitos ja kumarrus Susanna kommentistasi. :))

   Delete
 3. Kuudella eurolla voisin itsekin tuollaisen ostaa. On kyllä ihana ja ihanan värinen on toi vaaleanpunainen neule tuolla taustalla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuuden euron takia minäkään en jäänyt pohtimaan tämän ostoa. Alunperin olin kylläkin haaveillut ei-tuubimallista. :))

   Delete
 4. Itselläni on karvainen huivi, mutta ei tuubimallia ja sekös vasta on hankala :D Vuori on niin liukas ettei meinaa pysyä paikallaan yhtään! Välillä sitä tulee kuitenkin käytettyä kun siitä niin kovin tykkään, mutta käytännöllinen se ei ole :) Tuubimalli siis varmasti toimii käytössäkin hieman paremmin! Innolla odotan asukokonaisuuksiasi ;)

  ReplyDelete
 5. Myyytkö minulle sen? :D Mä taas olen koittanut kissoin ja koirin etsiä itselleni moista. :D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥