Sunday, December 28, 2014

Kuulumisia

Takanapäin alkaa olla mitä ihanin viikko. Tämä kiireettömyys on ollut yhtä luksusta, itse kun en ole tänä vuonna kerennyt pitämään minkäänlaista lomaa. Olemme päivittäin nauttineet lähimmäisten seurasta, vuorotellen mieheni että minun sukulaisten seurassa. Kuluneen viikon aikana on ennen kaikkea lapset saaneet yhden jos toisen kerran silmäkulmat kostumaan, erityisesti oma tyttäreni. ♥ Joulupyhien jälkeen ollaan käyty luistelemassa, pulkkamäessä että salillakin yhden jos toisen kerran. Niin ja, eilen kävimme rapsuttelemassa rakkaan ystäväni 7-viikkoista hauva- vauvaa. Voi liikutus kuinka täydellinen pieni pentu hän onkaan. Valitettavasti oli jo sen verran myöhä, että kuvienottaminen oli hyvinkin haasteellista, mutta ehkäpä tässä lähipäivinä pääsen jälkeen näkemään tätä pentua, ja saan luonnonvalon innoittamana kuvata häntä. Olisi mahtavaa saada tänne bloginkin puolelle muutama kuva teidän nähtäväksi, joskin tämä vaan sopii ystävälleni. :)

Joulukuu-2014 237Joulukuu-2014 247

Mitä teille kuuluu näin joulun jälkeen? Kävimme eilen kuvailemassa hiukan asuani ennen luistelua, joten huomiselle olenkin ajastanut asupostauksen. Suloista sunnuntaita. :)

6 comments:

 1. Joulun aika on kyllä ihanaa kun on vihdoin ehtinyt vain olla! :)

  ReplyDelete
 2. Ihanat kuvat sinulla. Kuvaaminen on todellinen haaste joka ärsyttää.
  Jouluviikko on todellakin ollut aivan ihana. Oltu vaan ja nautittu, kylästelty ja syöty.
  Mullakin yhdet asukuvat odottaa julkaisemista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunis. <3 Sain uuden linssin lahjaksi, joten loman aikana on tullut ahkerasti harjoiteltua tämän käyttöä. :P
   Oi, asukuviasi siis odotellessa!!! :)

   Delete
 3. Nams miten hyvännäköiset juomat :9 ja ehdottomasti hauvelia saa tulla kuvaamaan, tosin hän malttaa olla paikallaan vain sen sadasosa sekunnin, mutta eiköhän se kuvan ottaminen hyvällä kameralla onnistu :) Mukavaa alkavaa viikkoa kaunis!♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Sain kyllä hänestä sen muutaman otoksen, mutta kokeilin just ne kuvat lisäsalaman kanssa ja en kyllä tykkää yhtään lopputuloksesta. :D Tapaamme siis Pannun kanssa ensi kerralla luonnovalon innoittamana. <3 Energistä alkavaa viikkoa myös toiselle kaunottarelle! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥