Sunday, December 7, 2014

Sadepäivän asu

Joulukuu-2014 014

Kulunut viikko on ollut meillä päin hyvinkin sateinen sekä synkkä. Joten useampana aamuna olen jalkaani sujauttanut lyhyt vartiset Hunter saappaani. Tänä vuonna onkin katukuvassa tullut nähtyä erityisen paljon näitä saappaita. Klassisesta mustasta aina sateenkaaren väreihin, niin lyhyellä että pitkällä varrella. Omistatko sinä Hunterit? :)

Joulukuu-2014 003Joulukuu-2014 004

Tikkitakki / Esprit, farkkupaita / Esprit, housut / Esprit,
laukku / Chanel, saappaat / Hunter, huivi / Cubus

7 comments:

 1. Uudet kumpparit ois mun ostoslistalla. Vanhat on todellakin sen näköiset että huh heijaa.
  Mutta ihana mikä tikkitakki. Täällä on varsinainen takin metsästys. Olisiko se tikkitakki, parka, villakangas vai mikä??? Kunpa yhdessä olisi noi kaikki kolme ominaisuutta. Se sinun valkoinen villakangastakki oli niin IHANA.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen Nanni harkitsemaan näitä Hunterin saappaita! Värejä kun löytyy laidasta laitaan, sekä varren pituuksiakin kun löytyy kaksin kappaleinn, malleista puhumattakaan. Sekä näihin saa vielä itse sisäsukankin! :))

   Takit kyllä tuottavat helpostikkin päänvaivaa, sitä kun toivoisi mahdollisimman monikäyttöisyyttä ihan sään että arjen/juhlien osilta. Oletko koittanut katsoa sellaista takkia missä olisi 2 yhden sijaan? :)

   Delete
  2. En ole vielä kauheasti edes takkia metsästellyt, enemmänkin huokaillut tuota itsekseni. Muutamia kertoja on tullut kaupassa katseltua mutta ahdistus vain iskee kun en löydä mieluisaa. Toisaalta toppatakki on aika uusi eli silloin se voisi olla villakangastakki tai tikkitakki tms... Olen aina ollut takkihaukka, uusi pitäisi aina vain saada vaikka vanhakin olisi vielä kohtuu uusi. Nyt tekisi mieli ostaa sellainen joka olisi pidempään mieluinen.

   Delete
 2. Voih haluaisin kyllä niin Hunterit, mutta vaikka koko syksyn niitä olen metsästänyt on joka kerta koot menneet nenän edestä! Mutta enköhän ne jossain kohtaa omakseni saa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uskon että saat! Ja nyt kun maltat parisen viikkoa, kun alekaudet alkavat niin voisit saada nämä pienen -% kera! :)

   Delete
 3. Kiva asu ja ihania kuvia!:)


  http://katjazlife.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia, lähetän terveiset kuvaajalle. :) Energistä tiistaita!

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥