Thursday, January 29, 2015

8 vuotta sitten

Oli tammikuun 29 pvä. Tämä päivä oli tuon talven kovin pakkaspäivä, ulkomittari näytti -29 astetta. Ulkona oli kuitenkin mitä kaunein talvipäivä, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja maa oli valkea. Tuona aamuna minut herätettiin Tyksissä klo 7, ja kerrottiin tulevasta päivästä. Tiesin että edessäni tulisi olemaan elämäni yksi tärkeimmistä päivistä. Sillä olin raskaana, ja +36vk. Raskausmyrkytys oli kuitenkin ottanut otteensa minusta, ja minut oltiin lähetetty edeltävän viikon perjantaina sairaalaan. Asioita tapahtui suuressa pelon vallassa, ja viimeiset neljä päivää olin täysin määrätty pysymään sängyssä. Viikonlopun aikana myrkytys kuitenkin paheni. Sitten tämä maanantai aamu koitti,ja synnytyssali oli varattuna tämän pienokaisen syntymiseen.  Kello oli pari minuuttia vajaa kymmenen illalla, kun tyttäremme syntyi maailmaan. Pituutta hänellä oli 45cm, painoa 1,985kg. En sillä hetkellä voinut uskoa että tämä pienen pieni keskonen oli meidän. 
SP_A0050


Tänään meidän tyttö täyttää siis 8 vuotta, ja joka ikinen vuosi tämä aamu alkaa meillä samalla tapaa. Heräämme mieheni kanssa aikaisin aamulla valmistamaan aamupalaa, kirjoitamme korttiin vielä nimemme ja hipsimme tytön huoneeseen. Joka ikinen vuosi tyttö esittää nukkuvansa, mutta pieni hihitys on kuultavissa kun saavumme sängyn viereen. Laulamme paljon onnea, ja ikinä en ole vielä selvinnyt laulun loppuun asti niin että kyyneleet eivät olisi valuneet pitkin poskea, samanaikaisesti lämmin onnentunne on vallannut kehoni. 

Desktop

Rakkaus ja kiitollisuus ovat ne päällimmäiset sanat jotka juuri nyt kuvastavat olotilaani. Onni on olla tämän hyvä sydämisen tytön vanhemmat. 

12 comments:

 1. Voih, vilunväreet menevät.. Ihana postaus, ja niin suloiset kuvat!! Onnellista & iloista syntymäpäivää ihanalle tytölle, ja onnea myös äidille & iskälle! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ystävä hyvä. <3 Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua teidän koko perheelle! :))

   Delete
 2. Ihana kirjoitus ja ihana perinne. Onneksi kaikki päättyi lopulta ihanasti. Suloinen vauveli sieltä hämmentyneenä katselee.
  Onnea pakkaspäivän sankarille ♡

  ReplyDelete
 3. Naaws, tässä oikein herkistyy :') ihana tarina ja hyvää synttäriä 8-vuotiaalle! :)

  ReplyDelete
 4. Niin ihana teksti, kyynelet valuivat täälläkin lukiessa! Raskas alku teillä ollut, huh! Ihanaa synttäripäivää teille!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Heculina<3 Vähän jännitti kyllä julkaista tämä postaus. Tälläiset asiat kun ovat niin henkilökohtaisia, ja samalla koskettavat muitakin lähimmäisiä. Näitä kuviakin pohdin viikon verran. :)

   Delete
 5. Voi kuinka ihana kirjoitus! <3 Paljon onnea teidän pienelle prinsessalle tärkeänä päivänä! :)

  ReplyDelete
 6. Miten kaunis teksti... ♥♥♥

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥