Monday, January 12, 2015

Instagram Snapshots

Viime kerrasta on taas aikaa vierähtänyt tovi jos toinenkin, kun olen jakanut täällä pieniä palasia Instagramistani. Itse tykkään lukea näitä postauksia muiden blogeista, joten näin alkavan viikon kunniaksi halusin jakaa muutaman kuvan viime viikostani. :)

Desktop49

- Maailma olisi ehdottomasti tuhat kertaa parempi paikka kun jokainen ihminen muistaisi tukea, inspiroida sekä motivoida toinen toistaan arjen keskellä.

- "Elämä on liian lyhyt rumille kameroille. " #rakastanuuttalinssiäni

Desktop50


- Disney coulturen sanoma on lähellä sydäntä:  
" Believing is just the beginning. All you need is faith and trust. And a little bit of Pixie Dust."

- Uusi statementkoru löytyi Hm:stä 5eurolla.

Desktop48

- Asua viime viikon torstailta. #preppystyle

- Olimme eilen Pyhtään Siriuksessa surffaamassa ystävien kanssa. Kokemus oli sen verran koukuttava, että uudelleen on ehdottomasti päästävä ja pian!!!


Sellaisia arjen pieniä palasia viime viikolta. Minua voi seurata Instagramissa nimimerkillä @Elissabetes. Olisi kivaa tutustua teihinkin paremmin sitä kautta, onko teillä Instagram-tilejä? :)

4 comments:

 1. Nuo rannekorut on vaan niin kauniit! <3

  ReplyDelete
 2. Hih, ostin poikaystävälle lahjaksi lahjakortin tuonne Siriukseen :D Vielä ei olla päästy sinne asti, mutta vielä jollakin mökkireissulla pitää poiketa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, hän tulee aivan varmasti pitämään tästä kokemuksesta! Itse hurahdin sen verran kovin, että ollaan jo suunniteltu uutta reissua. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥