Friday, January 2, 2015

Mulberry Pocket Book

Kuulun ehdottomasti niihin, jotka suosivat perinteistä paperista kalenteria. Tykkään tehdä erilaisia merkintöjä sekä listoja, joten en voisi kuvitellakaan käyttäväni puhelimeni kalenteria. Kolmisen vuotta sitten hankin kertakäyttöisen kalenterin sijaan Mulberryn Pocket Bookin oakin sävyisenä, ja voi vitsit kuinka olenkaan tykännyt tämän ajattomasta ilmeestä.

Joulukuu-2014 272 Mulberryltä voi toki ostaa joka vuosi uudet omat sisukset. Kolmisen vuotta sitten hintaa niillä taisi olla sen 20€, mutta niistä ei tietenkään löydy suomalaisia juhlapyhiä tai nimipäiviä. Joten viimeiset pari vuotta olen Kirjakaupasta ostanut Timexin kuin Filofaxinkin vuosipaketteja, näiden hinta pyörii 10-15 euron tienoilla.

Joulukuu-2014 271Joulukuu-2014 273Joulukuu-2014 280


Suositteko te perinteistä paperista kalenteria, vai merkkailetteko menojanne puhelimeen? :)

8 comments:

 1. Ehdottomasti paperinen versio minulle kiitos! Aina. Ostan Paper plancsin joka vuosi, se on mielestäni kaunis kalenteri johon olen jo varsin tottunut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muistelinkin että sinä ainakin suosit paperista, ja että sinulla on vielä joku tietty merkki mitä suosit. :))

   Delete
 2. Minäkin tykkään kyllä paperista enemmän. Puhelimeen tulee laitettua sellaisia pikamuistutuksia, kun paperiversiossa näkyy kaikki. En millään pysyisi muuten mukana kaikkien aikatauluista... 😉
  Ihanaa alkanutta vuotta 2015 ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pakko myöntää että minä en edes osaa käyttää puhelimeni kalenteria... :D Noille pikamuistuksille puhelin olisi varmasti mitä kätevin. Tarvitseekin kokeilla!

   Oikein ihanaa alkanutta Vuotta myös sinulle kaunokainen. <3

   Delete
 3. Itse olen myös sitä sarjaa, joka suosii perinteistä kalenteria! :) Pitäisi kyllä hankkia sinun tapaan kestävät "kuoret" joihin sitten voisi vain vaihtaa sisällön vuosittain :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En voi kuin suositella kuorien ostoa. Tietystihän nämä alkuun pikkaisen rokottavat kukkaroa, mutta tässäkin asiassa jälleen maksavat itsensä takaisin vuosien saatossa. :))

   Delete
 4. Täällä myös vannoutunut kalenterin käyttäjä ja itsekin olen juuri kuvanut uuden kalenterini blogiin laitettavaksi :) hah hassua.
  En osaa oikein kännyn kalenteria käyttää, siis osaan mutta you know,,,

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heei, käynkin heti lukemassa postauksesi! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥