Friday, January 30, 2015

Poncho

Huomenta! Täällä ollaan otettu pieni varasto lähtö viikonlopun viettoon, ja hiljaisen perjantai aamuni olen viettänyt Pinterestissä inspiroituen erilaisista asukokonaisuuksista sillä välin kun tytär ahertaa koulussa sekä mies vuorostaan töissä. Vitsit kuinka nopeasti sitä saakaan ajan vierähtämään kyseisellä sivustolla. Kauniiden kuvien ohessa taisin myös juoda enemmän kuin kaksi kupillista kahviakin. ;)  

Viime syksynä kukaan ei varmastikaan välttynyt siltä tiedolta että ponchot, shaalit ja kaikenlaiset jättisuuret hartiahuivit olivat se juttu. Tässä talven mittaan on tullut aina silloin tällöin vielä bongattua muutamia inspiroivia asukokonaisuuksia nimenomaan tämän viime syksyn trendin innoittaman, ja itse ajattelin kaivaa juurikin tänään oman shaalini esille. Tämän päiväinen inspiraationi lähti tästä Alexandra Pereiran asusta. Erityisesti asun värimaailma ihastutti minua kovasti!

10877099655_2086796632_o_3
10877128556_e64201fd15_o_1
10877402373_1a60ddfe84_o_2

Toivottavasti kerkeämme ottamaan muutamat asukuvat tänään kaiken juhlahumun keskellä. Instan puolelle koitan ainakin ennen asioille lähtöä saada asusta kuvan. Löydät minut nimimerkillä @Elissabetes. Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua! :)

kuvat lainattu Alexandra Pereiran blogista

6 comments:

 1. Toi kuvan kokonaisuus on täydellinen. Shaali on ihana enkä kyl sanois "ei" tuolle laukulle tai millekään muullekaan.
  Ihanaa viikonloppua 😙

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse myös pukisin koska tahansa tämän asun ylleni. :)

   Delete
 2. Oi ompa kaunis asu todella! Itselleni poncho on ollut jotenkin "hankala" mutta tämä asu iski kyllä todella :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on ollut sama juttu ponchojen / shaalien kanssa, molemmat itseasiassa löytyvätkin vielä kaapista. Viime perjantaina kun shaalin puin ylleni, niin joten koin sen hankalaksi kaiken tohinan keskellä. :/ No ehkäpä pitää kevällä kokeilla uusiksi. :)

   Delete
 3. Oi mikä asu, kiitos ideasta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllähän hyvät inspiraation kohteet pitää jakaa teidän ihanuuksien kanssa! :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥