Wednesday, January 28, 2015

Vaatekaapin kulmakiviä

Viime kesänä ostamani Pentikin vaateteline ei ole pelkästään toimittanut hienon sisustuselementin virkaa, vaan ihan oikeasti olen hyödyntänyt sitä arjessani. Yleensä sunnuntaisin tykkään pohtia hiukan etukäteen seuraavan viikon pukeutumista. Yläosia kun löytyy laidasta laitaan, ja välillä sen kokonaisuuden hahmottaminen monien vaatepinojen keskellä voi olla todella hankalaa. Ja kun se kaipaama juttu ei juuri sillä hetkellä löydy, iskee tietysti paniikki, ja paniikissahan nainen voi tunnetusti saada aikaiseksi vaikka minkälaisen myrskyn. ;)


Nyt talven mittaan olen  suosinut todella paljon neuleita, ja neuleiden alle puen melkeinpä aina kauluspaidan. Ryhdikkyys kun useimmiten se asia mitä jään helposti kaipailemaan. Tällä hetkellä kevät on jo kuitenkin vahvasti mielessäni, ja erityisesti tällä viikolla se taitaa näkyä pukeutumisessani. Olen suunnitellut pukevani ylleni niitä keväisiä vaatekaapin kulmakiviä. Mustan virkaa  kun ainoastaan tälle viikolle pääsi toimittamaan klassinen bleiseri sekä kasmirneule. 

IMG_5706


Mites sielä ruudun toisella puolella, tykkäätkö sinä pohtia asukokonaisuuksia hiukan etukäteen? :)

14 comments:

 1. laitan aina illalla valmiiksi seuraavan päivän vaatteet.Mutta en yleensä jaksa miettiä koko viikon vaatteita,vaikka hyvä ehkä olisi.Minullakin on hankinnassa tuollainen vaateteline,en vain ole ehtinyt ostamaan.
  -kirsi-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla että sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy sielunsiskoja! :) En minäkään ennen vaatelineen ostoa ihan koko viikon asuja pohtinut etukäteen, mutta vaatelineen myötä asiaan on tullut muutos. :))

   Delete
 2. Ihanan näköinen tuo teline :) Itse harvemmin suunnittelen asuja etukäteen, mikä kyllä kostautuu kiireisinä aamuina ;) Ihana tuo Neverfullisi kun se on niin nätisti patinoitunut nahkaosista! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jossu, ja ihana kuulla sinusta pitkästä aikaan. <3 Itsekkin pidän ihan älyttömästi tuosta Pentikin vaatetelineestä, joskus kun se yksinkertaisuus vaan vie kaiken voiton kauneudellaan. :))

   Delete
 3. Ihana vaateteline sulla! Mietin yleensä etukäteen seuraavan päivän vaatteet ja saatan miettiä kyllä pari päivää eteenkin päin. Jos ei suunnittele, niin helposti käyttää aina samoja vaatteita...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, varsinkin näin talvella tulee helpostikkin suosittua niitä lemppareita ihan jo mukavuudenkin puolesta. Siksipä minäkin suosin pientä suunnittelua uudelle viikolle. :)

   Delete
 4. Laitan valmiiksi ja aamulla totean, että ei ollut mun juttu ja uudelleen :D Kauniita vaatteita rekillä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha... :D No ei hätää, asusi ovat aina olleet inspiroivia joten vaihtoa vaan toisen perään jos siltä tuntuu. :)

   Delete
 5. Itse ostin juuri maailman ihanimman neuleen. Sitä voisin pitää joka päivä. Omalla päivittäisellä pukeutumisella ei periaatteessa ole mitään väliä kun töissä joudun kuitenkin vaihtamaan sairaalavaatteet päälle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi neuleiden ilmeeseen pystyy vaikuttamaan todella paljon asusteiden, kauluspaitojen, toppien avulla, että suosi ihmeessä uutta rakkautta. :)

   Delete
 6. Pohdin jonkin verran etukäteen sitä, mitä aion laittaa päälleni viikolla. Usein maanantaina pohdin, että mitkä voisivat olla ne mahdolliset asut mihinkin päivään, sillä välillä pitää olla siistimpää kokouksiin. Ja kyllä pohdin sitäkin, että koska voi uudelleen laittaa vaikka samaan neuleen, vaikka käyttäisikin eri asusteita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa että sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy sielunsisko tämän asian tiimoilta. Kyllä se suunnittelu / pieni pohdiskelu auttaa kummastikkin arkiaamuja. :)

   Delete
 7. Sinulla on niin taivaallisem kaunis pukeutumistyyli! Olisipa minullakin yhtä paljon silmää pukeutumiseen! ♥

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥