Thursday, February 12, 2015

Citylenkkarit

Tiedättekö sen tunteen kun joku juttu jää kovasti kummittelemaan mieltä? Minä ainakin tiedän. Viime vuonna nähtiin todella paljon katukuvassa, lehdissä sekä blogeissa Niken lenkkareita. Tämän super suositun brändin valikoimasta malleja löytyy laidasta laitaan, sekä ennen kaikkea herkulliset värit saavat jos jonkinmoisia sydämen tykytyksiä aikaiseksi. Lenkille kun on oltavat omat jalkineensa, ja kaupungille vuorostansa omansa. Omaa silmääni on viehättänyt kaupunkiasut, ja erityisesti Natalian asu viime syksynä ihastutti, ja kovin! Eilen se sitten tapahtui. En tosin tiedä johtuiko tämä ostopäätös tästä alkaneesta keväästä vai aletarrasta, mutta nyt minullakin on omat Niket ihan kaupunkiasuja varten. ;)

Untitled #55

14 comments:

 1. Awesome sneakers!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  ReplyDelete
 2. Minä en ole... vilä... sortunut,. Ei ole kovin kaukana, mutta on aika paljon semmoisia kaupunkiin tarkoitettuja kävelylenkkareita jo mulla kaapissa niin en ihan psaa perustella noiden tarvetta ;) Vaan kauniit olet ostanut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, jos pystyt välttymään näiden ostoilta tämän vuoden aikana, niin iso hatun nosto. Uskon että tänä vuonna näitä tullaan näkemään entisestään. ;)

   Delete
 3. Oon ihan täysin hullaantunut tuohon "Nike-tyyliin" ja kevääks olis tarkoitus ostaa uudet, kun entiset alkaa olla kuntonsa puolesta sopivammat juoksutrikoiden, kun farkkujen kanssa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, näissä on kyllä sekin hyvä puoli että "kulahtaneet" citylenkkarit voi koska tahansa vaihtaa osastoa treenijalkineiden puolelle. Mielenkiinnolla jään odottelemaan sinun asukokonaisuuksia. :))

   Delete
 4. Alussa mietin että hyh, miksi ihmiset on alkanut pukea farkkujen kanssa lenkkareita. Ehkä kaikkien aikojen ällöttävin kokonaisuus koskaan. No! Sitten tuli tämä tyypillinen tottuminen asiaan, ja nyt jo haluaisin itselle myös farkkujen kanssa käytettävät lenkkarit! Yhdet on jo mielessä, mutta vielä pitää säästää. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, mulle kävi ihan samalla tapaa. :DD

   Delete
 5. Itsekin oon salaa vähän katsellut ja virtuaalimallaillut muutamia popoja nimenomaan tämmöiseen city-tyyliin! Viime keväänä ostamani pinkit reebokit alkavat näyttää jo siltä että niitä on vuodenpäivät ahkerasti käytetty, joten uudet lenkkarit ovat ehdottomasti kevään ostoslistalla :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niken valikoima on kyllä jälleen mitä herkullisen tällä hetkellä, suosittelen vierailemaan urheilukaupoissa. ;)

   Delete
 6. Täytyy sanoa, että kun "Nike-muoti" tuli vuosi sitten valloilleen niin en voinut tajuta sitä! Mutta kumma juttu kun omat Nikeni lenkkejä varten hankin, niin en näe ollenkaan mahdottomana ajatuksena pukea niitä casualimpien asujen kanssa! :) Ihanaa viikonloppua! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heheh, niin kiva kuulla että en ole ainut kenelle on tämän trendin kanssa käynyt näin. :P
   Oikein ihanaa ystävänpäivää Jenna. <3

   Delete
 7. Mä olin aluksi tuon trendin kanssa vähän ihmeissäni myös, mutta nykyään tyyli miellyttää muakin aika tavalla :D Niin se silmä tottuu ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt siis kevät äkkiä tänne, jotta Niket pääsisivät mahdollisimman pian käyttöön. :D

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥