Tuesday, February 10, 2015

Dior Addict Lip Glow VS L'Oreal Paris Baume Caresse

Arjessa tykkään painopisteen meikissäni pitää huulissa. Tällä hetkellä huulipunien sekä huulirasvojen kärkikaksikossa ovat Dior Addict Lip Glow sekä L'Oreal Paris Baume Caresse. Raikkaalla sävyillä saa tehtyä yleisilmeelle todella paljon. Esim. pitkän ja hektisen työpäivän jälkeen yleensä se nassu voi aavistuksen olla väsähtäneen oloinen, niin annahan olla kun hiukan sutaisee huulille sitä pinkkiä niin jälleen se ilmekin on fressimpi. :)

IMG_5809.JPG

Sain tuon L'Oreal Paris Baume Caressen huulirasvan ystävältäni syntymäpäivälahjaksi, ja miten voi olla että itse en ole törmännyt tuohon aikaisemmin? Kuulemma tämä on tullut myyntiin jo vuoden päivät sitten? Ei siis mikään uunituore juttu kuitenkaan. Minusta tämä markettituote on aivan täydellinen huulirasva, niin koostumuksen että värinsä osilta. Tämän kaksikon voisi ehdottomasti  laittaa panosta - pihistä kansioon. Minun huulillani ei ole minkäänlaista väri eroa havaittavissa, joten siksipä olenkin tainnut näitä ahkerasti suosia vuoron perään!

IMG_5811

Huomiseksi onkin sitten luvassa blogini ensimmäinen arvonta, joten pysykäähän kuulolla! :)

6 comments:

 1. Itse kun meikkaan hyvin simppelisti on ihanaa laittaa huuliin juurikin jotain ihanaa kiillettä.
  Oi arvonta, jännityksellä sitä odottelen ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama täällä, ja siksipä kaapin perukoilta taitaakin löytyy yksi jos toinen puna. hih.
   Ihanaa alkavaa viikonloppua Nanni. <3

   Delete
 2. On tuo L'Oréalin rasva ollut kaupoissa jo vuoden ainakin! Tuo pinkki sävy on niin sua! <3 Mulla on ollut käytössä aavistuksen tummempi sävy.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos korjauksesta! Mutta mistä ihmeestä sinä ostit tämän? En ole mistään löytänyt tätä vieläkään... :O
   Toivottavasti nähdään pian, ikävä.<3

   Delete
  2. Ainakin Stockalla ja Sokoksella on. Tavaratalojen puolella siis, beauty-myymälöiden valikoimista en tiedä, niissä saattaa olla suppeampi valikoima. Enkä yllättyisi, jos Cittarissakin olisi. Kerro, jos omasi pääsee loppumaan! ;)
   Niinpä, pitäis pian nähdä - ehdottomasti! <3

   Delete
  3. Ahaa, okei. Stockka sekä Sokos ovatkin ainoat liikkeet missä en ole käynyt metsästämässä tätä. :D Minä kerron, varsinkin jos en itse bongaa tätä mistään. Kiitos vielä lahjasta! No, viimeistään parin viikon päästä jo nähään. <3<3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥