Wednesday, February 4, 2015

Inspiroitumista vaatekaapin kulmakivistä

Vaaterekillä roikkuu tällä hetkellä useampi eri bleiseri, ja aina silloin tällöin saan kuulla kuinka en todellakaan tarvitsisi ihan noin montaa kappaletta. Niinpä päätin haastaa itseni, sekä samalla ehkä myöskin todistaa lähimmäisilleni kuinka ihan oikeasti käytän niitä joka ikistä, ja yksikään niistä ei millään tapaa muistuta toisiansa vaikkakin saman nimen omaavat. Niinpä tälle helmikuun jokaiselle arkipäivälle on oma bleiserinsä. Tässä vähän esimakua tämän päivän yläosista. Hempeät sävyt vetävät jo kovasti puoleensa. :)

IMG_5788IMG_5802IMG_5787


Mitkä ovat sinun vaatekaappisi kulmakivet, ja löytyykö niiden joukosta joku juttu mikä on ylitse muiden? Vähän niin kuin minulla nämä bleiseri. Energistä keskiviikkoa! :)

11 comments:

 1. Itsellä ei ole muuta kuin mustat housut tai farkut, niistä on helppo lähteä liikkeelle.
  Aivan ihana kokonaisuus sulla tuossa. Useasti toivon että töiswä voisin pukeutua naisellisesti mutta tämä on tätä ammatinvalinta kysymystä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvin istuvat farkut / housut ovat myös tärkeitä kulmakiviä, ja niiden ympärille on niin helppo lähteä rakentamaan monta toimivaa kokonaisuustta. :)

   Delete
 2. Tosi kaunis bleiseri! Ihastuin tuohon huiviisi. Se on vissiin Mulberryn kuviosta päätellen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, Mulberryn tamara huivihan se on ja vanhaa mallia. :)

   Delete
 3. Mä olen viimeisen vuoden keskittynyt lähinnä karsimaan vaatekaappiani - yrittänyt opetella omaa tyyliäni ja vartaloani imartelevia leikkauksia, löytää toisiinsa yhteensopivia vaatekappaleita vähemmän on enemmän -periaatteella. Viime vuoden kokeilin myös project 333:a, jossa jokaiselle noin 3 kuukautta kestävälle kaudelle valitaan 33 vaatetta. Viime vuonna käytinkin yhteensä noin 120 vaatetta - alusvaatteet ja asusteet mukaan lukien.

  Itsekin vähän hämmästelin sitä, miten paljon omaa pukeutumista helpottaa ja tyyliä selkiyttää se, että vaatekaapissa on muutamia kulmakiviä, ja kaikki muu on karsittu pois. Bleisereitä mulla on parhaillaan käytössä kaksi :) Olen kirjoitellut tästä täydellisen vaatekaapin metsästämisestä omaan blogiini, kurkkaa jos kiinnostaa http://ehdoton-ehka.blogspot.fi/search/label/t%C3%A4ydellinen%20vaatekaappi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wau Saara, tuo projektisi kuullostaa aivan mielettömän kivalta. Innostavalta! Itsekkin kun olen viimeiset pari-kolme vuotta koittanut rakentaa toimivaa vaatekaappia, ja koittanut välttyä hutiostoksilta. :) Ehdottomasti käyn lukemassa postauksesi, kiitoksia. :)))

   Delete
 4. Oi miten ihanalta näyttää! Oon miettinyt tässä itseasissa moneenkin otteeseen tätä aihetta mutta en ole saanut vielä aikaiseksi käydä kunnolla läpi vaatehuonettani jotta ne suosikit pääsivät oikeuksiinsa! Koska niitä kyllä löytyy jokaiselta osa-alueelta! Ehkä jos tässä saisi aikaiseksi pikkuhiljaa...

  Odotan kyllä kevättä ihan todella paljon! Hempeät ja pastellisävyt houkuttelisivat jo! voisi myös jo pian kaivaa oman Tamarankin esiin trenssin pariksi ;)

  Mukavaa keskiviikkoa sinnekin!<3 Ja terkkuja Saksasta

  ReplyDelete
  Replies
  1. No toteutat heti tämän kun pääset kotiin, samalla myös näet onko tarvetta jollekkin hankinnalle kevääksi. :) Jään siis odottelemaan sinun postaustasi!

   Mukavaa torstaita kaunokainen, ja nautihan lomastasi. <3

   Delete
 5. Ihana tuo bleiseri... ja chanel:) Mikä chanel tuo sinun onkaan? :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥