Tuesday, February 3, 2015

Kevättä kynsissä


IMG_5774

Jossain kynsilakoissa on vain kaikki kohdallaan, ja minusta Malavan lakat ovat juurikin tuollaisia. Olipa sävy sitten melkeinpä mikä tahansa, niin yhdellä lakka kerroksella pärjää jo todella hyvin. Sekä lakan pitävyyskin on oikeasti hyvä! Lauantaina päätimme tytön kanssa hiukan lakata kynsiämme, ja me molemmat päädyimme keväiseen ilmeeseen. Malavan 19 Hong Kong- sävy on viime vuoden hankintoja. Itselleni sudin kaksi kerrosta, ja vuorostaan tytölle yhden. Viikonlopun juhlahumujen keskellä keväinen ilme kynsillä sai niin ystäviltä että perheenjäseniltä kehuja. Odotan jo innolla heidän tarjontaa tälle keväälle, sillä ainakin viime vuosi oli todella herkullinen. :)

14 comments:

 1. Olen samaa mieltä että Mavalan lakoissa on hinta-laatu suhde kohdallaan. Mutta pari kertaa on käynyt niin huono tuuri uutta lakkaa ostaessa, että korkki on ollut niin tiukasti kiinni, etten ole itse saanut sitä auki, ja vasta miehisillä työkaluilla rukatessa ja kiertäessä, pienen ikuisuuden verran, on korkki sitten auennut. En tiiä onko sama tapahtuntut sulle, mutta en ole pitkään aikaan uskaltanut ostaa mitään Mavalalta, kun pelkään että taas saan sellaisen korkin joka on jo heti alkuunsa juuttunut kiinni :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei, kylläpä sinulla on ollut huono tuuri matkassa mukana. Itselleni ei ole käynyt noin ikinä! Voin kyllä kuitenkin kuvitella tuon tunteen lakkapullon parissa, muutenkin kun hajoavat helposti. Voisikohan kassalla myynnin yhteydessä pyytää myyjää avamaan pullon? Sittenpähän ei ainakaan kotona tarvitsisi etsiskellä oikeaa avaamis tekniikkaa... :))

   Delete
 2. Mä tykkään kanssa Mavalan lakoista. Värimaailma uusiutuu upeasti aina!

  ReplyDelete
 3. Onpa herkullisia sävyjä ja kaunis kuva! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ehkäpä sitä pikkuhiljaa alkaa pääsemään jyvälle uudesta linssistä, vaikkakin opittavaa riittää vielä liiaksi. :P

   Delete
 4. Kynsilakkq on kyllä yksi ihana heikkous. Itse en saa töissä lakkaa käyttää ja siksi odotankin innolla tulevan viikon lomaa että saan sutia kynteni punaiseksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, sinulla on loma edessä. Ihanaa! Ja todellakin viimeistään lomalla sitten lakkaat kyntesi ja nautit naiseuden etuuksista. :))

   Delete
 5. Oi, nuo Mavalan lakat on kyllä niin kauniin sävyisiä aina! <3 Itsekin tykkään kovasti niistä, eikä ole hinnallakaan pilattu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hinta-laatusuhde taitaa olla aikamoinen tavaramerkki Malavan lakoille. :)

   Delete
 6. Itsekin oon tykännyt kyllä Mavalan lakoista kovasti ja kyseinen sävy (sekä tuo violetti) löytyy myös omasta kynsilakkalaatikostani! Nyt kuitenkin täällä Saksassa ollessani pääsin taas hamstraamaan (ihan vaan muutaman) suosikki kynsilakkoja keväisissä sävyissä, joita ei tietääkseni vielä suomesta saa (Italialainen ketju). Hinta-laatususteelta nämä Kikon kynsilakat on kyllä ihan huippu hyviä levittyvyydeltään ja värivalikoima on ihan super kattava! hintaa näillä on sen 2-3e joten eivät ihan hirveästi kukkaroa rokota se on eri asia kuinka paljon jaksan kantaa, haha. Meinasi jopa lähteä ihan lapasesta :D

  ReplyDelete
 7. Nyt kuullostaa niin hyvältä, että lähettäisitkö myös muutaman pullon minulle postitse? :D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥