Thursday, February 19, 2015

Lounastauolla

Hyvää huomenta! Täällä ollaan jälleen herätty aamukuudelta herätyskellon pirinään eikä minkäänlaisia vaikeuksia ollut herätä. Olen ehdottomasti kevään / kesänlapsi, sillä valonmäärällä on todella suuri vaikutus omaan jaksamiseen. Unenkaan tarve ei ole enää niin suuri, mitä se vaikkapa kuukausi sitten oli vielä. Eilen lounastauolla päätin hakea kupin kahvia naapurista, ja suunnistaa ulos nauttimaan keväisestä ilmasta. Kyllä, ote lipsui nyt säästöprojektista, mutta sallittaneenko edes tämän kerran. ;) Kylmä viima hiukan palellutti kätösiä, mutta en antanut sen häiritä. Pieni happihyppely ulkosalla nauttien auringon säteistä oli voimaannuttavaa. Ja uskallan jopa kyllä väittää että tuolla keltaisella möllykällä on myös suuri vaikutus myös muihinkin ihmisiin. Sillä viimeisen kuukaudenajan asiakkaatkin ovat olleet yhtä hymyä, ja hehkutus alkavasta keväästä on ollut monen asiakkaan kanssa top 1- aihe. :)

IMG_6022

Olen muuten aivan älyttömän ihastunut tuohon lainapuhelimeeni, jonka tosiaan sain pariksi kuukaudeksi kokeiluun aloitettuani yhteistyön Microsoftin kanssa. En kyllä tiedä miten osaan  palata oman puhelimeni pariin tämän jälkeen, sillä tämä Lumia830 on niin ulkonäöllisesti että päivittyneen softan myötä tehneet lähtemättömän vaikutuksen. Sekä ennen kaikkea tuo puhelimen kamera on aivan älyttömän hyvä verraten meidän muiden perheenjäsenten Lumioihin. Videokuvasin tytärtäkin tässä hiljattain luistelun yhteydessä, ja videon siirrettyä koneelle olin ällistynyt sen laadusta. :)

Kollaasit

16 comments:

 1. Voi juku miten kaunis tuo Azur-kuosi on ja jotenkin niin keväinen.. Ihme kyllä olen alkanut katselemaan LV:t' "sillä silmällä" vaikka aiemmin jo totesin, että panostan mieluummin nahkalaukkuun moisen summan, jonka tuosta saisi (käytettynäkin) kustantaa.. Hei oletko kotiuttanut Neverfullin uutena tai käytettynä? Monet muut laukut olet onnistunut bongaamaan tosi hyvännäköisinä käytettyinä ja siitä voisit tehdä vaikka vinkkipostauksen, eli kuinka ja mistä olet löytösi tehnyt :)
  Kivaa torstaita! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jossu! Tämän Neverfullin olen ostanut aikoinaan ihan liikkeestä, silloin kun hinnat olivat vielä kohtuullisia. Viime vuosina kuitenkin monet ns. luksus brändit ovat alkaneet aika isoin askelein harppimaan hinnankorotuksissaan, joten olen vuosien aikana tullut äärimmäisen tarkaksi näiden laukkuhankintojen kanssa, missä se kipuraja ylittyy ja missä se ei taas ei ylity. :) Itse olen Ebaytä käyttänyt, mutta tiedän monia ketkä suosivat vuorostaan ihan Huuto.nettiä tai eri ryhmiä Facebookissa second handien ostoihin. :) Voin pistää ehdotuksesi korvan taakse. :) Kivaa alkavaa viikonloppua!

   Delete
 2. Kyllähän tuo valo ja aurinko on niin ihana juttu. Miksi tuota pimeyttä ylipäätään pitää olla olemassakaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen samaa mieltä kanssasi. Talvikin olisi niin paljon mieluisampi jos pimeyttä ei olisi laisinkaan. :P

   Delete
 3. Classy bag & sunnies!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! These both are my spring favorites. :))

   Delete
 4. Aivan ihania, keväisiä kuvia. ♡ Ellei kuvissa takana näkyisi hankea (onko se edes lunta? ;), voisin kuvitella kuvan jostakin muusta kuusta kuin helmikuusta. :)
  Minulla oli huoltoajan puhelimena lainassa tuo sama Lumia ja todella hyvä ja kätevä puhelin. Ja tuo kamera... ♡ Minua kehotettiinkin ottamaan paljon kuvia... :)
  Ihanaa torstaita! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan se lunta! :D Eilinen sää oli kyllä taas mitä keväisin. Kevättä kohden siis mennään, ihana. :)
   Ja aivan mahtavaa kuulla että myös sielä tykättiin tästä puhelimesta. Puhelimen kamera on kyllä niin loistava, jopa illan hämärtyessä olen kuvaillut tällä kotosalla. :)

   Ihanaa alkavaa viikonloppua ihanuus, toivottavasti kuulen sinusta taas pian. <3

   Delete
 5. Oi miten paljon tuo valo tuo noihin kuviin, ihan mahtavaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luonnonvaloa ei ole voittanutta! :)))

   Delete
 6. Nää kuvat! <3 Ne tuovat auringon säteet ruudun läpi lukijalle! ******** (Niitä säteitä :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että tuo keväinen hetki välittyi myös teille lukijoille. <3

   Delete
 7. Valo tekee ihmeitä! Aivan huikean ihania keväisiä kuvia nämä ♥ Ja todellakin hemmotteluhetket on sallittuja silloin tällöin vaikka onkin säästöprojekti menossa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, ehkä se säästöprojekti ei eurosta kaadu. ;) Kivaa alkavaa viikonloppua. :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥