Thursday, February 5, 2015

Lumia 830

*Toteutettu yhteistyössä Microsoftin kanssa


Sain ensikosketukseni kosketusnäytöllisen puhelimeen noin kolmisen vuotta sitten, kun mieheni osti minulle syntymäpäivälahjaksi uuden puhelimen. Tuolloin laatikosta kuoriutui  Lumia 800. Muistan heti ensimmäiseksi tuolloin kokeilleeni puhelimen kameraa, ja olin aivan myyty ensimmäisen otoksen jälkeen. Kuvaan todella paljon puhelimella. Milloin missäkin, ja samalla tykkään myös jakaa kuvia perheenjäsenille, ystäville sekä sosiaalisesta mediasta erityisesti instagram on yksi heikkouksistani. Noin parisen vuotta meillä kertyi Lumia 800 yhteiseloa, kunnes sain sitten hyvän tarjouksen vuorostaan Lumia 920:sesta, ja päätin tarttua syöttiin. En kuuna päivänä voisi kuvitella käyttäväni  muuta kuin Lumiaa, sillä tämä puhelimen helppo käyttöjärjestelmä on niin vienyt minut menneessään. Tai oikeastaan koko perheemme! Parisen viikkoa sitten minuun otettiin yhteyttä Microsoftilta, ja he tiedustelivat olisinko halukas ottamaan pariksi kuukaudeksi kokeiluun Lumian 830. Tätä yhteistyötä ei tarvinnut kovinkaan kauan pohtia. :)


IMG_5747
IMG_5764

Tulen takuu varmasti kirjoittamaan vielä lisää tästä yhteisestä taipaleesta tämän puhelimen kanssa, sen verran innoissani olen tästä. Erityisesti tämän kameran ominaisuudet kiinnostavat! Päätin myös tämän helmikuun- bleiseri haasteeni toteuttaa tämän laina kaverin kanssa. Tämän päiväisen asuni voit kurkistaa täältä. 

2 comments:

  1. Itse olen taas vannoutunut Samsung friikki. Helppo ja hyvä merkki minulle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Omassa perhe / ystäväpiirissäni on myös aika tasaisesti ilmoittaunut Samsungin / Iphonen sekä Lumian vannoutuneita käyttäjiä. Pääasia että jokainen on löytää omansa. :)

      Delete

Kiitos kommentistasi. ♥