Monday, February 9, 2015

Wuh!

IMG_5882

- Oikeasti minä en kyllä hauku yhtään. Vaan minä olen mitä suloisin sekä ihmis rakkain staffi. ♥ Muistatteko kun joulupyhinä kerroin ystäväni 7-viikkoiseista hauvavauvasta? No siinä hän nyt on, kaikessa komeudessaan! Tosin enää en häntä kutsuisi vauvaksi, vaan pikemmin taaperoikäiseksi. Tämän poikakoiran vanhemmat ovat kouluttaneet hänestä jo todella hyväkäytöksisen koiran. Meillä tyttö erityisesti pelkää koiria jotka haukkuvat ja hyppivät ihan vaikka ilosta tervehtiessään ihmisiä. Hän ei vaan ymmärrä miksi koira käyttäytyy näin. Hänestä se on pelottavaa. Ystäväni luokse kun lähtee kylään, niin moista ei  kyllä tarvitse murehtia. Eteisessä oli eilenkin vastassa iloisen rauhallinen koira. Tietysti leikkiessään taaperoikäisenkin meno voi olla  aika menevää, mutta kyllä se koiran rauhallinen luonne rauhoittaa jo pelkoa.  Energisyys, leikkisyys, onni sekä ennen kaikkea rakkaus puolin kuin toisin välittyvät tästä koirasta. Ääh. Eikös hän olekin aika ihana Staffordshirenbullterrierin pentu? :)

Energistä alkavaa viikkoa!

18 comments:

 1. Aaw, aivan mieletön suloisuus <3

  ReplyDelete
 2. Mamman muruhan se siinä😙 Oot kyllä lahjakas kuvaaja 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mamman muruhan se siinä. <3 Kiitos eilisestä sekä luvasta jakaa hurmurin kuvan täällä! :))

   Delete
 3. Ihana mikä söpöliini siellä katselee. Meillä molemmat lapset on aikoinaan pelänneet koiria aivan hirvesti. Pikkuhiljaa pelosta päästiin irti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo pelko ei ole kyllä yhtään kiva, ja meilläkään kun ei ole tapahtunut koskaan mitää ikävää koirien kanssa mikä olisi voinut aiheuttaa moisen. :/

   Delete
 4. Replies
  1. Herttainen hän kyllä on. Katso nyt noita silmiäkin. <3

   Delete
 5. Mekin olemme lenkillä tavanneet ihanan Staffin ja sanoinkin miehelleni, että voisin ottaa toiseksi koiraksi meillekin. Meidän Berni ei ole koskaan hyppinyt ihmisten sisään tullessa (onneksi kun en voi sietää sitä).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toki ei kai sillekkään oikein voi mitään jos koira innostuu tutuista kasvoista sisääntullessa, ja alkaa hyppimään!? Mene ja tiedä, meillä kun ei ole koiraa. :)

   Delete
 6. Replies
  1. Tämä pentu on kyllä todella suloinen tapaus! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥