Tuesday, February 17, 2015

Arvonnan voittajaTulin ilmoittamaan ystävänpäivän arvonnan voittajan, mutta ensinnäkin suuri kiitos teille kaikille ihanille kommenteista! Olen lukenut kommentit todella moneen otteeseen, ja voi vitsit kuinka iloinen olenkaan teistä ihan jokaisesta. Kiitos kun jaatte kullan arvoista aikaanne täällä.  Arpaonni suosi kuitenkin tällä kertaa:


ps 11. helmikuuta 2015 14.43
Eniten tykkään lueskella asu- ja kosmetiikkajuttuja :)   ....! Onnittelut, olen laittanut sinulle sähköpostia. :)


Muistatteko vielä tämän postauksen jossa kerroin ostaneeni Lindexiltä karvaisen tuubihuivin -70% aletarran kera!? No enää en sanoisi sitä tuubiksi, sillä sunnuntaina otin sakset käteeni ja leikkasin tuubin päät auki. Vaikka kuinka yritin totutella tähän tuubimaisuuteen, niin ei. Ahdistus iski joka ikinen kerta kun sujautin tämän kaulalle. Luulen että tuolla liiallisuudella karvalla oli suuri vaikutus asiaan. Saksien jälkeen kaivoin pitkästä aikaan ompelukoneen esille, ja kauniisti viimeistelin leikatut päät kiinne. :)IMG_5952

4 comments:

 1. nice photo!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  ReplyDelete
 2. Hihii.Minä tein saman Vilasta ostetulle tekoturkistuubihuiville.Ahdistuin siitä tuubista ja leikkaisin auki.Voila,nyt minulla ihana tekoturkishuivi.
  -kirsi-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän sitä sanotaan että tuubihuivista on moneksi... ;D

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥