Wednesday, March 11, 2015

Classic & elegant

Eilen ennen häämekkojen sovitusta olimme ystäväni kanssa sopineet nopeasta visiitistä Zaraan. Halusin päästä katsastamaan keväänuutuuksia, sekä erityisesti lastenosastolle olin suunnitellut tekeväni täsmäiskun. Ennen kuitenkin yläkertaan pääsyäni sovittelin ylleni muutamaa trenssiä. Viikonloppuna kun ystäväni oli juuri esitellyt hänen uutta Zaran trenssiä, ja nähtyäni tämän takin hänen yllään, koin tuota takkia kohtaan suurta ihastusta. Mallailin tätä samaista takkia tovin, kunnes päätin kuitenkin jättää sen roikkumaan Zaran hyllylle. Sillä olinhan minä viime vuonna saanut vuorostaan toiselta ystävältäni täysin käyttämättömän yksilön omakseni. Niinpä tyttö sai  uuden trenssin vanhan tilalle, ja minä sain aimo annoksen inspiraatiota. Tulevalle viikonlopulle meillä on luvassa kahdet  syntymäpäiväjuhlat, joten jos säät suinkaan sallivat, niin aion ehdottomasti pukea ylleni tämän asukokonaisuuden. :)


Untitled #58

6 comments:

 1. Hääpukuja????
  Mistä olen jäänyt paitsi????
  Ihana setti, tyylikäs.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eilisen postauksen verrat olet jäänyt paitsi... ;D Ystävälleni olimme pukuja katsomassa tuleviin häihin. :)<3

   Delete
 2. Oijoi, aika ihania yksilöitä kaikki! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Erityisesti tuo Burberryn trenssi. ;)

   Delete
 3. Oi, miten ihana kokonaisuus. ♡ Kauniina olet lähdössä liikkeelle. :) Eiköhän tuo aurinkokin viikonloppuna paista. :) Mukavaa loppuviikkoa ihana! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, eiköhän. Ainakin aika lupaavalta näyttävät säät! :) Kyllä tuo aurinko on vaan niin ihana ilmiö, että ei voi kuin hymyillä onnesta. <3

   Kivaa keskiviikkoa hyväsydäminen LeAnn. Puss!

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥