Tuesday, March 24, 2015

Hair inspiration

Pinterestissä rakastan erityisesti pinnailla kauniita kuvia hiuksista. Erityisesti letti- sekä nutturakampaukset saavat mielenkiintoni heräämään heti. Välillä oikein harmittaa kun olen todella huono tekemään mitään kampauksia itselleni. Aina silloin tällöin inspiroidun kyllä kokeilemaan itsellenikin kampauksia, mutta todella harvoin olen itse lopputulokseen kuitenkaan tyytyväinen. Mutta tyttärelleni tykkään vuorostaan päivittäin tehdä erilaisia lettikampauksia kouluun. Välillä me yhdessä ihastelemme Pinterestissä kauniita kampauksia, ja seuraavana aamuna hän on yleensä pyytänyt minua kokeilemaan jotain hänen mieleensä jäänyttä kampausta hiuksiin. Vaikka se oma tekele ei olisikaan ihan just eikä melkein, niin samanaikaisesti en kuitenkaan tiedä mitään hellyttävämpää kuin lapsen iloinen katse peilin edessä.

Pictures4

Ehkäpä sitä voisi joskus olla armollisempi itsellensä? Eihän nimenomaan sotkunutturoissakaan ole niin millin tarkkaa mihinpäin se pinni juuri sojoittaa, eihän? :)


kuvat

4 comments:

 1. Ihania kuvia! Rentoja kampauksia, testaa itsellesi myös <3

  ReplyDelete
 2. Ehkäpä testaankin, ja katsotaan josko inspiroituisin kuviakin ottamaan teille näytiksi. :)
  Kivaa tiistaita!

  ReplyDelete
 3. Itse juurikin rakastan rentoja löysiä kampauksia, lettejä ja nutturoita. Olen vain tosi surkea laittamaan itselleni mitään. Tiedän mitä haluan mutta en osaa toteuttaa niitä.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥