Sunday, March 8, 2015

Hyvää naistenpäivää!

IMG_6182 700
IMG_6189 700
Kuvia Maaliskuu-2015


Olen haaveillut tästä rauhallisesti sunnuntai aamusta koko viikon, ja etenkin siitä kuinka viettäisin aamuni. Meillä kun kiireisen arjen keskellä tällaisista hetkistä ei ole toivoakaan, joten näistä pienistä arjen hetkistä osataan ainakin meillä nauttia täysin rinnuksin. Miten teidän sunnuntai päivä on lähtenyt käyntiin? :)

IMG_6185

Suloista sunnuntaita sekä oikein ihanaa naistenpäivää kaunokaiset! :)

4 comments:

 1. Oih aivan ihanan näköistä ollut siellä tänä aamuna!!! <3 Täällä on kasaantunut kaikki hommat näin sunnuntaivapaalle, joten luvassa pyykinpesua siivousta, joten puuhaa riittää kokopäiväksi :) Aamu kuitenkin alkoi mukavasti pitkällä kävelylenkillä koiran kanssa ;)

  Aivan mahtavaa naistenpäivää myös sinne ihanuus!!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kivalta kuullosti myös sinun eilinen aamusi. Energisestä aamulenkistä kun saa niin paljon ammennttua energiaa päivään, ja vielä kun koirakin on matkassa mukana. :))

   Kivaa alkavaa viikkoa kaunokainen. <3

   Delete
 2. Kuvasi näyttävät niin ihanan rauhallisilta. Juurikin sitä, mitä sunnuntaiaamulta toivoo. Meillä oli taas täysi härdelli heti aamusta, jalkapalloa. :) No, mitä sitä ei lapsensa eteen tekisi. Iltaa kohti onneksi rauhoittui ja alettiin jo siirtymään uuteen viikkoon. :)
  Oikein ihanaa alkavaa viikkoa muru! ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanoppa muuta, mitäpä sitä ei tekisi lapsien eteen. <3<3 Oikein ihanaa alkavaa viikkoa myös teidän perheelle. Haleja! :))))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥