Friday, March 20, 2015

Stailaamassa

Muutama viikko sitten Saloon avattiin parikin uutta vaateliikettä Varner Groupin toimesta, BikBok sekä Carlings, ja tämä jos mikä on ollut aivan mielettömän upea juttu. Kyseisellä perheyhtiöllä kun on vuoden päivät toiminut Cubus kaupungissa, ja kovien koettelemuksien jälkeen on hienoa että Saloon jälleen uskotaan, ja pienin mutta varmin askelin rakennetaan jälleen valoisaa tulevaa!

Viime viikolla Garlingsin myymäläpäällikkö haastoi minut epäviralliseen stailauskisaan. Garlings liikkeenä ei ole minulle kovinkaan tuttu, joten tämä haaste oli todella mieluisa. Tiesin kyllä etukäteen heidän myyvän Dr. denimin sekä Leviksen tuotteita, mutta siihen sitten jäikin minun tietämykseni. Stailauksen yhteydessä oli kiva päästä tutustumaan samalla heidän valikoimaansa. Yllätyin kuinka monta kivaa juttua löysinkään heiltä, eikä niitä dr. denimin kissy housujakaan ole  turhaan hehkutettu. ;) Asuja voi mm. käydä Facebookissa äänestämässä Carlings Salon *sivuita. Voittaja asu esitellään viikon päästä Plazan kevätnäytöksessä.

Kuvia Maaliskuu-20155
Kuvia Maaliskuu-20154
IMG_6517
IMG_6522
IMG_6521


Kiitokset vielä  Carlingsin suloiselle myymäpäällikölle inspiroivasta hetkestä. Oli mahtava päästä tutustumaan teidän valikoimaanne. Ehdottomasti tulen jatkossa vierailemaan uusin silmin liikkeessänne. :) Kivaa alkavaa viikonloppua!

4 comments:

 1. Vitsi mikä ihana mahdollisuus ja kivan oloisia vaatteita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitten vaan vierailemaan lähimpään Carlingsiin. :)
   Kivaa sunnuntaita!

   Delete
 2. IHania haasteita tuollaiset.
  Itse sain myös tällä viikolla blogin kautta ihan mielettömän mahtavan työtarjouksen ja sitä tässä järkkäillään. Kuvia joudutaan vaan blogissa vielä odottelemaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kuulostaa hyvältä. Mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä / mikä on kyseessä. :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥