Thursday, March 5, 2015

Uusi rannekoru

Kevätkuumeeni sen kun vaan kovenee päivä päivältä, eikä mikään ihmekään, sillä eletäänhän sitä jo maaliskuuta! :) Tekisi mieli nyt jo heittää loputkin raskaat talvivaatteet nurkkaan, ja kaivaa pikkuhiljaa kaappien kätköistä ne keveämmät ja keväisemmät vaatekappaleet esille. No, ehkäpä tämä vaihdos tapahtuu jo parin viikon sisällä? Piipahdin eilen Hm:ssä kurkkaamassa kevään uutuuksia, ja erityisesti heidän asusteosasto herätti itsessäni ihastusta. Pystyin kuitenkin hillitsemään tällä erin sisäisen harakkani, ja kiikutin kassalle ainoastaan tämän seilor- henkisen rannekorun.

IMG_6149

IMG_6158


On muuten ollut aivan mielettömän ihanaa kun valon määrä on jälleen lisääntynyt. Enää ei ole pimeää kun lähtee töihin ja poistuu töistä. Nämä kuvat otin eilen viiden aikaan. Kyllä se niin vain on, että kevät on ihan oikeasti nurkan takana. :)

14 comments:

 1. Tuo koru on aivan ihana, voit varmaan arvata että samaa olen katsellut Hennesin nettisivuilla! :) Nyt olen kuitenkin pyrkinyt pitämään kukkaronnyörit kiinni kevään matkojen takia, mutta ehkä pakko hieman raottaa kukkaroa tuon korun takia ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedätkö että mä osasin odottaa kommenttia sulta tähän postaukseen. Great minds... ;)

   Delete
 2. Lovely bracelet!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  ReplyDelete
 3. Kivan korun olet löytänyt. :) Täällä nautitaan myös valosta. Kyllä siitä ihan erilailla energiaa... :) Tänään paistoi jo aurinkokin. :D
  Ihanaa alkavaa viikonloppua! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, tämä viikko on ollut todella positiivinen valon osilta. Eilen illalla kuvasin ystävääni vielä siinä kuuden pintaan, ja valoa riitti todella hyvin kuviin. :) Kivaa alkavaa viikonloppua myös teidän perheelle! <3

   Delete
 4. oh kun ihana! oon huomenna menossa shoppailemaan ja täytyykin kurkata tuo hm:n koruosasto! :)

  http://vanilla-fairytales.blogspot.fi ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen, sieltä olisi kyllä voinut kotiuttaa yhden jos toisenkin kivan korun. :)

   Delete
 5. Aivan mielettömän kauniita koruja.
  Eilen viimeksi ihastelin ja ihmettelin tuota ihanaa valoisuutta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) kyllä tätä kevättä onkin jo ollut suuri ikävä.

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥