Monday, March 23, 2015

Uutta meikkipussissa

Viime viikolla meikkipussiini ilmestyi kaksi uutta tulokasta. Ostin kokeiluuni tällä kertaa Lumenen Natural Code- sarjan meikkivoiteen sekä puuterin. Tykkään testailla tuotteita, ja tähän mennessä Lumenen tuotteet eivät ole tuottaneet pettymystä. Välillä uusia kosmetiikka hankintoja tulee ostettua ihan ystävien kokemusten perusteella, sekä välillä taas ihan mainonnan uhrina.

IMG_6536
IMG_6530


Meikkivoide sekä puuteri ovat molemmat sävyä 11Cream. Emmin alkuun tuota sävyä, mutta kotona meikkivoidetta levittäessäni osoittautui sävy kuitenkin hyväksi. Meikkivoide on omaan makuuni aika paksua, mutta lopputuloksesta tulee kyllä hyvä kun muistaa oikean annostelun. Jos siis kaipaat todella peittävää meikkivoidetta, niin ehkäpä tämä voisi olla hyvä? Natural Code -tuotesarjasta löytyy kosmetiikkaa ihan kaikenlaisille tyypeille. :)

IMG_6533

14 comments:

 1. Itse tykkään tosi kevyistä meikkivoiteista, mutta kiva oli lukea kokemus tästä tuotteesta :) Puuteri pitäisi kyllä ostaa uusi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä myös liputan kevyeiden meikkivoiteiden puolesta. Mutta nyt kun uusi on jo ostettu, niin käytetään se pois alta ennen kesää. :)

   Delete
 2. Lumenea kauan dissanneena ( en tiedä miks) olen löytänyt sen jälleen uudelleen sekä ihonhoidossa että meikeissä, ja olen ollut niin positiivisesti yllättynyt ettei mitään rajaa.Huulibalsamit ovat aivan samanveroisia kuin kalliiden merkkituotteiden.Pysyvyys huulilla erinomainen ja näyttävyys peittävä,mutta luonnollinen kiilto.
  -kirsi-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nykyään markettituotteet osaavat kyllä kilpailla ns. luksusmerkkejä vastaan, ja tämä jos mikä on hyvä asia. :) Mm. Diorin huulirasvalle olen löytänyt muutaman todella hyvän kilpasiskon. :)

   Delete
 3. Minulla onkin ollut etsinnässä uusi meikkivoide, joten täytyykin vaikka kokeilla tätä :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kokeile ihmeessä! Meikkivoiteen hinta oli Citymarketissa (mammuttien ) ansiosta muistaakseni 5,90. :))

   Delete
 4. Hinta-laatu suhteelta Natural Coden meikit ovat kyllä erittäin kelpoja! :) Kyseistä puuteria olen käyttänyt jo pidemmän aikaa mutten meikkivoidetta ole koskaan kokeillut. Olenkin pysytellyt eräässä toisessa Lumenen voiteessa tiukasti, se ehdottomasti parhaiten itselleni sopiva tähän menessä kokeilemani! Tosin kohta kun kesä tulee otan taas CC-voiteen käyttöön :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt heräsi heti mielenkiinto! :D Mikä meikkivoide sinulla on käytössä? Ja juu, Cc-voiteet taitavat olla monen suosikki tuote kesäisin. :)

   Delete
 5. Itse en ole kokeillut, mutta vaikuttaa ainakin hinta-laatusuhteeltaan hyvä natural coden sarja. En voi kaikkea Lumene allergian takia pitää mutta tämä jäi kiinnostamaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hinta-laatusuhde on joo ylipäätänsä Lumenen tuotteissa huippu luokkaa. Monesti heidän tuotteita ostelinkin kokeiluuni. :)

   Delete
 6. Natural coden tuotteissa on kyllä hyvä hinta-laatu suhde! Ja pakko sanoa, että ihailin näitä kuvia vaikka kuinka kauan! ♥

  ReplyDelete
 7. Mulla on ollu tätä niin kauan kuin muistan ja on muuten ehottomasti parasta, en tuu ikinä vaihtamaan :) Jos oikein muistan ja tiedän niin tää oli joskus vuonna nakki Anytime-merkkinen ja muuttui sitten Lumenen puolelle jossain vaiheessa. Tästä on toki jo melkein 10v. aikaa eli niin pitkällä kokomuksella kannustan kokeilemaan!

  ReplyDelete
 8. Herraje nyt tätä sun blogia selaillessa on tullu ihan jäätäv himo uusille vaatteille ja laukulle! Sä omistat useemman mun unelmien laukuista, oot tehny kyllä niin oivia valintoja! ♥ Osaat yhdistää ne, sekä muutenkin sun tyyli on aivan taivaallinen :) Jään ehdottomasti lukemaan sun kuulumisia ja seuraamaan toinen toistaan upeampia kuvia myös jatkossa!!

  ❤:llä Henna/HENNAM.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥