Tuesday, March 10, 2015

Vapaapäivä

IMG_6282

 Huomenta- heipat :) Täällä nautiskellaan tänään vapaapäivästä. Saatoin aamulla tytön yhdeksäksi kouluun, ja tämän jälkeen suuntasin lenkille ystäväni sekä hänen karvaisen vauvan kanssa. Kevyeen lenkin jatkeeksi tein vielä kotiin päästyäni Kaylan jalkatreenin, ja nyt istunkin tässä koneen äärellä kylpytakki ylläni, ja nautin kahvista. Pieni hengähdystauko ja sitten jo taas mennään. Suuntana vuorostaan Turku. Yksi pitkäaikaisista lapsuudenystävistäni sanoo tulevana syksynä tahdon, joten tänään meidän olisi tarkoitus katsastaa Turun hääpukuvalikoimaa morsiamen että kaasojen kanssa. 

Mutta nyt kahvit napaan, ja alankin seuraavaksi valmistautumaan lähtöä varten. Oikein kivaa tiistaita! :))

6 comments:

 1. Tosi monet intoilee tästä treenistä... pitäiskös siis minunkin koittaa?! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen, ainakin edes kokeilemaan. :P

   Delete
 2. Voi vitsi, mä jotenkin ajattelin aluksi sun tekstiä lukiessani että kyse oli ihmisvauvasta, joten reagoin tohon sanaan "karvainen" :D Mukavaa Turku päivää, toivottavasti täydellinen mekko löytyy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahahaa... :D Ei, meilläpäin vain useasti koiranpentuja kutsutaan vauvoiksi kun niitä paijataan ja hemmotellaan ihan siinä missä vauvojakin.

   Kivaa keskiviikkoa Vanessa! :)

   Delete
 3. Kivaa ohjelmaa vapaapäivälle. :) Omassa ammatissani on se ikävä puoli, ettei paljoakaan arkivapaita ole, mutta vastaavasti viikonloppuna on todella harvoin töitä. Puolensa siis siinäkin. :)
  Toivottavasti löytyi mieluinen hääpuku. :)
  Ihanaa viikon jatkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ei mullakaan kauhean useasti arkena ole vapaita. Joten kyllä näitä vapaapäiviä keskellä viikkoa osaa arvostaakin aivan eritapaa. :) Ja perhettä ajatellen vkl vapaina on todella kiva juttu. :)

   Muutama kiva puku löytyi, tosin ystäväni oli kertakaikkisen kaunis aivan jokaisessa puvussa.<3 Kivaa keskiviikkoa ihanuus!!!

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥