Thursday, April 9, 2015

Daniel Wellington ranneke x 3

Minun kellokokoelmani on hyvin pieni, mutta pienoisuuden vastapainoksi voisinkin sanoa tämän olevan sitäkin mieluisampi. Kokoelmaani taitaa kuulua ne klassikoiden klassikot. Michael Korsin Jetset sekä Daniel Wellingtonin Classic Bristol Lady. Minusta nämä molemmat kellot sopivat arkeen että juhlaan. DW:n kellossa itseäni viehättää rannekkeiden helppo vaihdettavuus. Kolmen eri rannekkeen johdosta ei tarvitse aamuisin tuskailla, sopiiko se ranneke nyt muihin päivän asusteisiin.

IMG_6747
IMG_6742

Viimeisin hankintani DW:hen on tämä musta nahkaranne. Ja minun on aivan pakko kyllä todeta,  että musta ranneke ranteessa korostaa entisestään tämän todella kauniin kellon klassista ilmettä. Viimeisen parin viikon aikana Dw:stä sekä Yvesistä ovat tulleet ylimmät ystävät asusteosaston saralla. ;) 

IMG_6738

4 comments:

 1. Ihanat rannekkeet.
  Mulla on tällä hetkellä vain yksi toimiva kello, vanha lempparini heitti toimimasta ja se kyllä harmittaa vietävästi sillä vanha kelloni on samalla myös koru.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kurja! Eikö sitä voisi koittaa korjauttaa kellosepällä? Tuollaiset korukellot kun ovat vielä todella kauniitakin. :)

   Delete
 2. Todella kaunis tuo kellotaulu ja sopii kyllä upeasti mustan rannekkeen kanssa. :) Saako kelloon ostettua erikseen rannekkeet? Aika kätevä systeemi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu,rannekkeet saa itse vaihdettua. Nopea sekä kivuton toimenpide. ;) DW:n kellovalikoima on näitä rannekkeita myöden todella laaja. Aivan varmasti löytyy jokaiseen makuun se omansa. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥