Tuesday, April 14, 2015

Early brunch with family

IMG_6770

Olen monesti täällä blogin puolella maininnutkin että aamiaiset pitkän kaavan kautta nautittuna ovat meidän perheen yksi suosikki hetkistä mitä viikonloppuihin tulee. Viime lauantai- aamuna minä heräsin jo hiukan ennen kahdeksaa valmistelemaan aikaista brunssia kun muut perheenjäsenet vielä haukottelivat peiton alla. Minusta tämä vaihtelu oli oikein tervetullutta ainaiselle kaurapuurolle sekä riisikakuille. ;) Mites siellä, suositteko te kotitekoisia brunsseja? :)

IMG_6775
IMG_6763
IMG_6769
IMG_6777

12 comments:

 1. Totean taas jälleen kerran saman mitä olen todennut jo sataan kertaan: sulan kuviisi ja elämänmyönteiseen blogiisi! Varsinkin postauksesi, jossa kerroit työhistoriastasi oli todella mielenkiintoinen. Kiitos. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Jenna aivan mielettömästi kommentistasi. Juuri kuvilla sekä positiivisuudella yritän mm. paikata ei-niin-hyvää kirjoitustaitoani. Kiitos. Teit hyvästä päivästäni vielä asteen onnellisemman. <3:´)

   Delete
 2. Oi miten herkullisia kuvia! Mä tykkäisin siitä, että viikonloppuaamuina olisi kaikkea mahdollista aamiaispöydässä mutta mulla on herätessäni aina todella kova nälkä ja en meinaisi millään malttaa laittaa kaikkea valmiiksi, koska ruokaa pitää saada nopeasti. Muuten oon kiukkuinen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, Reetta :D Olet ehkä mitä suloisin nainen kautta aikojen. <3

   Delete
 3. Täällä ilmoittautuu toinen suuri blogisi ihailija. :) Tykkään kyllä aivan hurjasti postauksistasi ja tyylistäsi kirjoittaa. ♡ Odotan aina innokkaasti postauksiasi. :)
  Ja mitä brunsseihin tulee... Meillä on välillä myös tapana tehdä brunssi sunnuntaiaamuisin. Se rikkoo tosiaan sen ainaisen saman aamupalan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rauhalliset aamut taitavat olla jokaisen perheen yksi onnenhetkistä kiireisen arjen keskellä. :) Nyt vielä kun saadaan se kesä nautittavaksi, niin siirrytään jokainen vielä nauttimaan aamupalat aamuauringon innoittamana. :)))

   Tuhannet kiitokset teille kaikille upeista kommenteistanne. Ette tiedäkkään kuinka otettu olen jokaisesta kommentistanne, ja ennen kaikkea kun jaatte kullan arvoista aikaanne juuri minun blogini parissa. Kiitoksia. <3 Jaetaan naiset kauniit yhdessä hyvää mieltä eteenpäin. :)))

   Delete
 4. Oi että on aivan ihanan näköistä taas kerran näyttänyt siellä!<3 Tämmöiset hetket on kyllä niitä ihan parhaita! En tiedä mihin tämä oma aikani tällä hetkellä oikein valuu kun tuntuu ettei ole laisinkaan aikaa millekkään tämmöiselle :/ Toisaalta tällä hetkellä olen ihan erittäin onnellinen siitä jos joku mulle edes sen arkisen kaurapuuronkin kiireessä aamulla laittaa :)
  Kivaa loppuviikoa sinne! <3 ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ymmärrän sinua oikein hyvin. Välillä kun kiireinen arki vaan vie mennessään! Itsekkin suunnittelin tämän etukäteen, ja toteutus olikin sitten jo viittä vaille valmis herättyäni. ;)

   Kivaa loppuviikkoa myös sinne! :)<3

   Delete
 5. Nams! Heti tuli kauhea nälkä kun näin nuo kuvat (onneksi hotelliaamiainen odottaa)! Meidän perheessä brunssi-tyylinen aamupala on aina viikonloppuisin, mikäli sille on yhteistä aikaa (vuorotyö rajoittaa ikävästi). Olen ehdottomasti aamupalaihminen ja kun sen saa jakaa sillointällöin oman perheen kanssa, ei voi päivä paremmin alkaa <3 Mukavaa viikkoa kaunis Elissabetes :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, kyllä se sinunkin arki taas kesän jälkeen tasaantuu, ja pääset nauttimaan mm. niistä vapaista vkl. :) Nautit nyt minilomastasi kaikin rinnuksin, ja nimenomaan heti jo aamiaisesta lähtien. <3

   Delete
 6. Voi mums mitä herkkuja. Kauniita kuvia ja ihania hetkiä ikuistettu <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥