Saturday, April 4, 2015

Happy Easter


IMG_6645
IMG_6639
IMG_6637

Oikein ihanaa pääsiäistä! :) Täällä ollaan odotettu kuin kuuta nousevaa tätä pientä pääsiäislomaa. Arki kun on ollut koko kevään aika moista suorittamista välillä, ja siinä ohessa tuo jatkuva flunssakierre on myös aavistuksen verottanut koko perheen voimia. Onneksi nyt kuitenkin flunssa tuntuu pikkuhiljaa hellittävänsä otettansa, eikä sairastumisen merkkejä ole havaittu muilla perheenjäsenillä. Hyvä näin! Seuraavat kaksi lomapäivää olemme suunnitelleet täysin viettävämme sukulaisten että ystävien kesken, sekä huomenna pääsemme juhlistamaan kummipoikamme 4-vuotis syntymäpäiviä. Millaisia pääsiäissuunnitelmia teillä on vielä luvassa? :)

5 comments:

 1. Meillä eräs laji valtaa tämänkin loman... ;) No ei tarvitse itse miettiä ohjelmaa. :) Huomenna saan nauttia yksinolosta, kun miesväki lähtee turnaukseen. :) Tännekin loma tuli kyllä tarpeeseen. Saa ladata hieman akkuja.
  Ihanaa pääsiäistä teidän perheelle! ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. No tänään sitten nautit täysin rinnuksin olostasi, teet juuri niitä asioita mistä sinä tykkäät. Eikä yhtään kotihommia. ;) Me lähdetään tästä kohta puolin ajelemaan kummipojan synttäreille. Rentouttavaa sunnuntaita<3

   Delete
 2. Kyllä sinä vaan osaat ottaa kauniita kuvia. <3 Rentoja vapaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos tuhannesti. Kovasti kyllä yritän harjoitellakkin tuon uusimman linssini kanssa kuvaamista. :)

   Delete
 3. The brunches look so lovely decorated with those colourful feathers!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥