Sunday, April 19, 2015

Herkku ja lahja Murenan blogi- ilta

Tällä viikolla meidän perheessä on oltu liikenteessä aamusta aina iltaan saakka. Mutta eipä tuo ole haitannut, kun kalenteriin on ollut merkattuna vain ja ainoastaan mukavia juttuja. Erityisesti liikunnan osuus on tällä viikolla korostunut meidän perheessä entisestään, mutta siitä palaan teille vielä omassa postauksessaan. Kodin, töiden sekä harrastuksien ohessa pääsin torstai illalla istahtamaan hetkeksi. Joukko salolaisia sekä lähikuntien bloggaajia oli kutsuttu tutustumaan Herkku ja lahja Murenan uusiin tiloihin.

IMG_6824IMG_6809IMG_6834IMG_6829  
Illan aikana ei pelkästään tutustuttu vain Murenan suuren valikoimaan, vaan myöskin muiden yritysten toimintaan. Pääsimme kuulemaan Seurahuoneen, Le Blankin, Hair Studio Maiccin sekä Herrgårdglassin palveluista. Tämä oli ehdottomasti minun mieleeni. Vaikean taloustilanteen myötä yrittäjän arki kun ei välttämättä ole sieltä helpoimmasta päästä. Yhdessä kun tuemme toinen toistamme, on arki paljon mukavampaa. :)

IMG_6807 IMG_6818 IMG_6831IMG_6819IMG_6837

Lähiruokaa, luomua, erikoistuotteita, sisustustavaraa, lastentavaraa, tämä liike tarjoaa siis vaikka mitä! Jos Salossa asutte tai siellä suunnin olette käymässä, niin käykää ihmeessä tutustumassa Murenaan. Siellä teitä odottaa kaunis liike, ja hyvä sydämiset murenalaiset auttavat teitä löytämään mitä parhaimmat ostokset juuri sinun ostoskoriisi.  Niin ja, saat kassalta 10% alennuksen, kun mainitset blogini nimen Elisabetes. Tarjous on voimassa toukokuun loppuun asti! :)

8 comments:

 1. Millä objektiivilla olet nämä kuvannut? Todella valoisia ja selkeitä kuvia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset kivasta kommentistasi Anonyymi! :) Minulla on nyt alkuvuodesta lähtien ollut käytössä Canonin 50mm f/1.4, valovoimaisuus on ehdottomasti tuon linssin yksi vahvuuksista. Paljon on vielä opeteltavaa tuon kanssa, mutta eihän sitä Roomaakaan päivässä rakennettu. :))

   Delete
 2. Oii mitä kuvia! Ihanan värikäs postaus :D<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Jasmina! Laadukkaat kuvat ovat itselleni kovinkin tärkeä asia, joten harjoittelun lomassa teidän palaute tuntuu aivan älyttömän hyvältä. Kiitos. :))

   Delete
 3. Aivan ihanalta näyttää ja kuulostaa. :) Harmi, ettei taida olla asiaa sinne päin ennen kesää. Jospa silloin pääsisin käymään. ☺

  ReplyDelete
  Replies
  1. No viimeistään kesällä sitten poikkeat. Pidät aivan varmasti heidän valikoimastaan. <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥