Monday, April 20, 2015

Lindex Beauty

Lindex Beauty, kuinka moni teistä on jo törmännyt tähän Lindexin omaan kosmetiikkasarjaan? Turussa kauppakeskus Skanssiin tämä kosmetiikkasarja lanseerattiin viime viikon keskiviikkona. Meidän liike toimii Lindexiä vastapäätä, joten tietystihän siinä päivän mittaan mielenkiintoni pääsi heräämään. Laatikoista kun paljastui kivan värisiä tuotteita, sekä valoisaa meikkipistettä oli työstetty koko päivän. Töiden jälkeen piipahdin tarkastamaan tuotteet lähempää. Tämä meikkisarjahan oli valtaisa, meikkituotteita, pohjustustuotteita, meikkivälineitä, puhdistustuotteita.


Kaikki sarjan tuotteet ovat hypoallergeenisiä, eikä niitä ole testattu eläimillä. Sekä vartalonhoitotuotteille on myönnetty myös Joutsenmerkki. Kyseinen merkintä takaa siis tuotteiden  ympäristövaatimukset, jotka mm. koskevat kemikaaleja, vettä, energiaa ja jätettä. Sen verran lupaavalta kuulosti, joten testaili mielessä kiikutin kassalle huulipunan sekä kynsilakan.


IMG_6839IMG_6841


Tuotteita on nyt testattu, ja en voi kuinka suositella! Molempien purnukoiden hinta oli hiukan alle 5€. Huulipunassa on todella hyvä väripigmentti, eikä tahmaisuudesta tietoakaan! Kynsilakan kanssa sudin kaksi kerrosta lakkaa, ja väri oli juuri niin kesäinen mitä itse väri jo pienessä pullossa lupaakin. :)

IMG_6855IMG_6857

6 comments:

 1. Luin jommasta kummasta iltapäivälehdestä tästä. itänee harkita parempaa perehtymistä aiheeseen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen! :) Lindexin omilta sivuilta löytyy myös aika hyvä tietopaketti: http://about.lindex.com/fi/lindex-lanseeraa-oman-kosmetiikkasarjan/

   Delete
 2. Oi, miten ihania sävyjä. Instassakin niitä jo ihastelin. :) Pitääkin käydä täällä tutkimassa valikoimaa tai onko sitä... ;)

  ReplyDelete
 3. Yhtään en osaa sanoa että mihin kaikkialle tämä piste on nyt tullut, mutta verkkokaupasta näitä ainakin saa tilattua. :)

  ReplyDelete
 4. The nail polish colour is adorable!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥